Ελλάδα: Επιδειξίας εισέβαλε σε αυτοκίνητο 25χρονης, αυνανίστηκε και ζήτησε μαντηλάκι για να σκουπιστεί

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Το σκηνικό του τρόμου για την 25χρονη υπάλληλο, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στις 21:20.

Η κοπέλα που εργάζεται σε κατάστημα σε εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, μόλις είχε φύγει και κατευθύνθηκε προς το όχημά της.

Μόλις μπήκε στο αμάξι, ανάβει ένα τσιγάρο και τότε, ένας ανώμαλος ηλικιας 30-40 ετών, γύρω στο 1.80 γυμνασμενος με γκρί φούτερ με κουκούλα και μάσκα full face, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, κατέβασε το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται ενώ με “αισθησιακή” φωνή, της είπε «Δώσε μου ένα μαντηλάκι σε παρακαλώ».

Η 25χρονη σε κατάσταση σοκ άρχισε να του φωνάζει «Φυγε! Φύγε!» και τότε ο επιδειξίας ατάραχος και με σταθερή φωνή της αποκρίθηκε «Έλα ρε μωρό μου, γιατί δεν μου δίνεις ένα μαντηλάκι;».

Η κοπέλα αποφασισμένη να γλιτώσει απο τα νύχια του, του επιτέθηκε και τον έσπρωξε και τότε ο δράστης έφυγε τρέχοντας.

Οι αστυνομικοί με οδηγό την περιγραφή της κοπέλας αναζητούν τον κουκουλοφόρο επιδειξία για να βάλουν φρένο στη δράση του πριν ξαναχτυπήσει.

Άλλο ένα δείγμα της ανωμαλίας που έχει “χτυπήσει” μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, αφού πλέον τέτοια περιστατικά είναι συχνά και μάλιστα εδώ και χρόνια.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ήταν ο ανώμαλος της οδού Μοναστηρίου ο οποίος αυνανιζόταν κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου “πέρνωντας μάτι” τους ανυποψίαστους θαμώνες καφενείου της περιοχής, αλλά και ο ανώμαλος της οδού Τσιμισκή, ο οποίος αυνανιζόταν στις εισόδους των πολυκατοικιών παρατηρώντας τις γυναίκες που περνούσαν από το πεζοδρόμιο.

Μετά λύπης διαπιστώνουμε ότι σιγά-σιγά και η Ελλαδίτσα μας γίνεται άνδρο ανώμαλων όπως και πολλές περιοχές του πλανήτη.

Κοινοποίησε το