Επίσκεψη Κώστα Τσιάρα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Uncategorized

Το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης επισκέπτεται ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας όπου αυτή την ώρα προΐσταται σε σύσκεψη με τους προϊσταμένους των διοικήσεων των Δικαστηρίων και των Εισαγγελιών της πόλης, αλλά και εκπροσώπων του νομικού κόσμου.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε στην «τελείως διαφορετική εικόνα των Δικαστηρίων» σε σχέση με την προηγούμενη επίσκεψή του, τον περασμένη Μάρτιο.

Στη συνέχεια, ο υπουργός είναι προγραμματισμένο να παρακολουθήσει επίδειξη του προγράμματος ψηφιακής καταγραφής των πρακτικών στα ποινικά δικαστήρια καθώς και να επισκεφτεί το νέο ιατρείο που απέκτησε το δικαστικό μέγαρο στο οποίο υπάρχει μόνιμα γιατρός και νοσηλευτικό προσωπικό.

Το ιατρείο θα επαναλειτουργήσει με αποκλειστική πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης.

Τον υπουργό Δικαιοσύνης υποδέχθηκε στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου ο προϊστάμενος του Εφετείου Θεσσαλονίκης, πρόεδρος Εφετών Χρήστος Νάστας.

Οι παρευρισκόμενοι δικαστικοί ευχαρίστησαν τον Υπουργό για την σημαντική συμβολή του στην διευκόλυνση του δικαστικού συστήματος και για την ψηφιακή επανάσταση που ο Υπουργός Κώστας Τσιάρας έφερε, ώστε να γίνεται πιο γρήγορα και καλύτερα η εργασία τους.

Κοινοποίησε το