Επανομή: Αναβολή της κηδείας της 14χρονης λόγω νεκροψίας

ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τον θάνατο της 14χρονης Γωγώς από την Επανομή Θεσσαλονίκης. Αρχικά η κηδεία του κοριτσιού είχε προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα στις 16:00 μ.μ., αλλά μετά την καταγγελία του πατέρα Βησσαρίωνα Καντούνη στο politispress.gr, ότι ο θάνατος της κόρης του είναι σίγουρος ότι προήλθε από ιατρικό λάθος του γιατρού που την χειρούργησε, παραγγέλθηκε μετά από μήνυση του πατέρα, νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια της άσχημης κατάληξης.

Τελικά η Εξόδιος Ακολουθία θα γίνει αύριο Τρίτη 22 Ιουνίου στις 16:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

Όπως μας δήλωσε ο πατέρας Βησσαρίωνα Καντούνης: 24 ώρες μετά την επέμβαση (τοποθέτηση γαστρικού δαχτυλίου) το κορίτσι άρχισε να πονάει.

Ο γιατρός μου έλεγε να πάρει αναβράζον depon. Άρχισε να καταρρέει το παιδί. Είχε 160 παλμούς. Πήγαμε στο Διαβαλκανικό. Το παιδί είχε γενικευμένη περιτονίτιδα γιατί είχε κάνει γαστρική διάτρηση, είχε κάψει τους νεφρούς, το συκώτι. Έχω καταθέσει μήνυση γιατί πρόκειται για μεγάλο ιατρικό λάθος.

Είναι πολυοργανική ανεπάρκεια που προκλήθηκε από περιτονίτιδα που προήλθε από τοποθέτηση δακτυλίου με λαπαροσκοπική μέθοδο.

Κοινοποίησε το