Η Γη της Ελιάς: Τα εγκλήματα του Αλέξη βγαίνουν στο φως

ΕΛΛΑΔΑ GOSSIP

Γεγονότα που κόβουν την ανάσα πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς». Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Αλέξης, αφού σκοτώνει τη Μυρτάλη, καταλήγει στα χέρια των Αρχών. Τότε αποκαλύπτονται όλοι οι φόνοι που έχει κάνει και η Μαργαρίτα τρελαίνεται από ενοχές. Από την άλλη, η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος είναι και πάλι μαζί…

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το φινάλε της Μυρτάλης βάφεται με αίμα και όλη η Μάνη θρηνεί για τον άδικο και ξαφνικό χαμό της. Η αρχή του τέλους έρχεται όταν η κοπέλα, στην προσπάθειά της να γλιτώσει από την τρέλα και τη μανία του Αλέξη, οργανώνει κρυφά τη φυγή της στην Ελβετία.

Κάποια στιγμή, η Μυρτάλη εξομολογείται, τρομοκρατημένη, στη Μαργαρίτα ότι ο Αλέξης ζηλεύει πολύ και θέλει να κάνει κακό στη Θεοδώρα. Το γεγονός αυτό στεναχωρεί και προβληματίζει έντονα τη γυναίκα, η οποία αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα.

Συγκεκριμένα, ζητάει εισαγγελική εντολή για να κλείσει τον γιο της σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Όμως οι εξελίξεις την προλαβαίνουν! Ο Αλέξης ανακαλύπτει ότι η αγαπημένη του σχεδιάζει να τον εγκαταλείψει και χάνει εντελώς τα λογικά του. Έτσι, λίγα μόλις λεπτά πριν φύγει για πάντα από τη Μάνη, εισβάλλει στο σπίτι της. Βλέποντάς τη με τη βαλίτσα στο χέρι, σαστίζει.

Την πλησιάζει και με τρεμάμενη φωνή την παρακαλεί να μην τον αφήσει. Η Μυρτάλη, όμως, είναι αποφασισμένη να λύσει τα δεσμό της και αρνείται. Η άρνησή της να μείνει κοντά του τον οδηγεί στην απόλυτη παράνοια και με θολωμένο μυαλό τη σκοτώνει με τα ίδια του τα χέρια.

Κοινοποίησε το