Η είδηση της χρονιάς!!! Γαλλία: 88χρονος ασθενής πήγε στα επείγοντα με οβίδα στον πρωκτό!!!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο και όμως… γαλλικό. Την εκκένωση ενός ολόκληρου νοσοκομείου προκάλεσε 88χρονος ασθενής στην Τουλόν της Γαλλίας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν πήγε στα επείγοντα με μια οβίδα σφηνωμένη στον… Πρωκτό του!!!

Σύμφωνα με την Var-Matin, την οποία επικαλούνται το γαλλικό BFMTV, η γαλλική Le Point αλλά και η New York Post, ο 88χρονος ασθενής επισκέφθηκε το νοσοκομείο για να αφαιρεθεί το εκρηκτικό αντίκα – αλλά αντ’ αυτού προκάλεσε «φόβο για βόμβα» και τη μερική εκκένωση του νοσοκομείου.

«Από τις 9 μ.μ. έως τις 11:30 μ.μ. το βράδυ του Σαββάτου συνέβη ένα επείγον περιστατικό που απαίτησε την παρέμβαση πυροτεχνουργών, την εκκένωση των επειγόντων περιστατικών ενηλίκων και παιδιών καθώς και την εκτροπή των εισερχόμενων επειγόντων περιστατικών», δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Ο ηλικιωμένος ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ένα βλήμα πυροβολικού του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου το οποίο είχε βρει στο σπίτι του αδελφού του και δεν ήταν ενεργό.

Ωστόσο, το προσωπικό του νοσοκομείου φοβήθηκε και σήμανε συναγερμό καλώντας πυροτεχνουργούς και εκκενώνοντας τμήματα προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος να μην ισχύουν οι ισχυρισμοί του 88χρονου και το βλήμα να είναι ενεργό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι πυροτεχνουργοί που βρέθηκαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι υπήρχε μικρή πιθανότητα το βλήμα να εκραγεί μέσα στον άνδρα.

«Μας καθησύχασαν λέγοντάς μας ότι επρόκειτο για συλλεκτικό αντικείμενο από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, που χρησιμοποιούσε ο γαλλικός στρατός», ανέφερε το νοσοκομείο.

Οι εμβρόντητοι γιατροί άρχισαν στη συνέχεια τη διαδικασία προσπάθειας αφαίρεσης του αντικειμένου, το οποίο είχε μήκος σχεδόν 8 ίντσες και πλάτος πάνω από 2 ίντσες, από το πρωκτό του “άνδρα”.

Είδηση που θα μπορούσε να ήταν Πρωταπριλιάτικη φάρσα κι όμως είναι αληθινή!!!

Βρε τον παππού…

Κοινοποίησε το