Η επόμενη ημέρα…

ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Του Δημήτρη Βαλάντη Καραμπουρούνη

Μία μεγάλη ήττα συνήθως σημαίνει αναγκαστική κατά των πραγμάτων και κατά την ηθική παραίτηση ενός αρχηγού πολιτικού κόμματος.

Εάν λοιπόν και στο δεύτερο γύρο ο Αλέξης Τσίπρας έχει τα ίδια ποσοστά εκ των πραγμάτων θα πρέπει να παραιτηθεί από αρχηγός του κόμματος και να πάμε στον επόμενο.

Όμως ας μην γελιόμαστε!

Ο ψηφοφόρος δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ αλλά Αλέξη Τσίπρα στην… “Πρώτη φορά αριστερά”.

Εάν όμως παραιτηθεί ο Αλέξης, ποιος θα είναι ο επόμενος που θα είναι ηγετικά πιο ισχυρός από αυτόν στον ΣΥΡΙΖΑ;

Εκ των πραγμάτων και συν τω χρόνω λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται στην τρίτη θέση των κομμάτων και μιας που ο Έλληνας έχει μάθει να ψηφίζει “διπολικά” ως πάσχων από “διαταραχή” διπολική, θα βγάλει πρώτο κόμμα το αμέσως επόμενο δηλαδή το ΠΑΣΟΚ.

Το κομμάτι της ακροδεξιάς φαίνεται πως έχει μετακυλήσει όλο πλέον στη Νέα Δημοκρατία, αφού οι “πατριωτικές” καθώς και οι ακροδεξιές παρατάξεις από τα αποτελέσματα φάνηκε ότι πήγαν στον πάτο.

Με αυτήν λοιπόν την λογική και την σύντομη ανάλυση θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος που ανατέλλει έρχεται μήπως και μας ξανά οδηγήσει, από την άλλη με τους ψηφοφόρους Ελλάδος καμία ανάλυση δεν είναι σίγουρη…

Αν και στην τελευταία που έκανα πρίν πέντε ημέρες, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία του άρθρου, δεν έπεσα έξω…

Καλό σας βολή λοιπόν στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών και να θυμάστε πως για τις προεκλογικές σας ενέργειες δεν υπάρχει “χάπι της επόμενης ημέρας”…

Κοινοποίησε το