Η κατάθεση της φρίκης: ρίχνει την ευθύνη στο 11χρονο παιδί ο δολοφόνος!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Τα όσα θα διαβάσετε στην κατάθεση του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου πραγματικά θα σας εξοργίζουν, πιο εξοργίστικο ομως είναι πως εκεί εξω σαν κι αυτόν, υπάρχουν πια χιλιάδες!

Κατέθεσε ο δολοφόνος στους αστυνομικούς:

«Αποδέχομαι την πράξη μου, έχω μετανιώσει και ζητάω συγνώμη. Το μεσημέρι στις 9 του μήνα ήμουν στο κέντρο του χωριού Μυρτιά στην Ηλεία και σταμάτησα με το αυτοκίνητο μου στο φούρνο.

Εκεί τυχαία ήταν η ανιψιά μου, η Βασιλική. Με ρώτησε πότε θα πάμε για μπάνιο όλοι μαζί με τα παιδιά μου κι εγώ της είπα ότι θα τους πάω όποια μέρα σχολάσω νωρίς. Εκείνη τη στιγμή δε ξέρω πως μου ήρθε και είπα στη Βασιλική να περάσω να την πάρω το βραδάκι να πάμε μια βόλτα κι αυτή δέχτηκε και κανονίσαμε να πάω κατά τις 8. Πράγματι πήγα στο σπίτι της κατά τις 8.20 και έκατσα με τη Βασιλική και με τη μητέρα της την Ιουλία.

Η Βασιλική μου έπλυνε το αυτοκίνητο και έφυγα κατά τις 9.30. Όταν έφυγα εγώ έφυγε και η Βασιλική από το σπίτι της και όπως είχαμε κανονίσει θα βρισκόμασταν λίγο έξω από το χωριό για να μη μας δουν. Εγώ πήγα με το αυτοκίνητο μου και την περίμενα λίγο έξω από το χωριό στο δρόμο προς Χανάκια.

Μετά από λίγο η Βασιλική ήρθε, μπήκε στο αυτοκίνητο με τη θέληση της και ξεκινήσαμε να πάμε βόλτα. Πρώτα πήγαμε στο σούπερ μάρκετ και έβγαλα χρήματα, μετά στο βενζινάδικο και έβαλα βενζίνη, περάσαμε από Άγιο Ιωάννη και πήγαμε σε περίπτερο και πήραμε να πιούμε ενεργειακά ποτά και φύγαμε προς Λεχαινά. Η Βασιλική μου είπε που πάμε κι εγώ της είπα πάμε βόλτα και συνέχισε να πίνει ένα ενεργειακό ποτό.

Όταν φτάσαμε σε μια αγροτική περιοχή μεταξύ Λεχαινά και Αρετής σταμάτησα το αυτοκίνητο και κατεβήκαμε και οι δύο κάτω. Τότε εγώ τις έπιασα το χέρι και ήθελα να συνευρεθούμε ερωτικά αλλά η Βασιλική αντέδρασε και δεν ήθελε και μου είπε ότι θα το πει στον πατέρα της και τη μάνα της.

Εγώ θόλωσα, την έσπρωξα και έπεσε κάτω και πήγα στο αμάξι στην πόρτα του οδηγού που είχα ένα κατσαβίδι και το πήρα και πήγα πάλι σε αυτή. Ήταν ακόμα κάτω και άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι, την κάρφωνα στο λαιμό στην πλάτη και στο πλάι και είδα ότι έβγαινε αίμα. Την τράβηξα από τα μαλλιά και την πήγα λίγο πιο πέρα και τότε αυτή έβγαλε έναν ήχο σαν “ωχ” και μετά δεν ξαναμίλησε. Μετά την πήγα πιο πέρα να την κρύψω γιατί φοβήθηκα και την έκρυψα σε κάτι καλάμια και τη σκέπασα με ξερά χορτάρια.

Μετά έφυγα και πήγα στο σπίτι της μάνας μου στην Αρετή που έμενα λίγες μέρες με τα παιδιά μου. Το βράδυ η ξαδέρφη μου η Ιουλία πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα μου και της είπε ότι χάθηκε η κόρη της η Βασιλική και η γυναίκα μου ανησύχησε και μου είπε να την πάω το πρωί στη Μυρτιά. Όταν ξυπνήσαμε το πρωί πήγαμε, άφησα τη γυναίκα μου και τα παιδιά στην Ιουλία και πήγα για δουλειά. Όταν σχόλασα με πήρε η γυναίκα μου και μου είπε να πάω να την πάρω και πήγα. Έκατσα λίγο εκεί και τότε ήρθαν οι αστυνομικοί και με ρώτησαν αν το αυτοκίνητο είναι δικό μου και εγώ τους είπα ναι, μετά από αυτό οι αστυνομικοί με πήγαν στο τμήμα. Στην αρχή που με ρώτησαν δεν είπα την αλήθεια αλλά όταν μου έδειξαν τα βίντεο, τους είπα τι ακριβώς είχε συμβεί και τους πήγα και τους έδειξα που είχα βάλει τη Βασιλική. Δεν την βίασα, την έπιασα από το χέρι και ήθελα να συνευρεθούμε ερωτικά αλλά αυτή δεν ήθελε και δεν έγινε τίποτα μεταξύ μας».

Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια….

Κοινοποίησε το