Η Κοινωνική Οργάνωση Αντι-κρίση σας παρουσιάζει “Τα Χριστούγεννα του Παπάκου”

ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Ο Παπάκος είναι ο παιδικός χαρακτήρας που δημιούργησε η Κοινωνική Οργάνωση το 2016 και κάθε χρόνο μοίραζε χαμόγελα στα παιδιά που το είχαν ανάγκη, χαρίζοντας τους δώρα και χαρά.

Φέτος λόγω των συνθηκών της πανδημίας, ο Παπάκος δε θα μπορέσει να έχει φυσική παρουσία για να μοιράσει αγάπη και χαρά όμως δε θα μπορούσε να αφήσει τους μικρούς του φίλους παραπονεμένους, έτσι γίνεται μία παγκόσμια έννοια καθώς αποκτά την δική του παρουσία στο YouTube με πρωτοτυπία.

Πριν λίγες μέρες ο Πρόεδρος της Κοινωνικής Οργάνωσης και γνωστός ακτιβιστής – δημοσιογράφος Δημήτρης Καραμπουρούνης μπήκε στο στούντιο όπου ηχογράφησε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια κάνοντας την… πάπια!

Ο ταλαντούχος δημοσιογράφος με μεγάλη επιτυχία ηχογράφησε πρωτότυπα τραγούδια σε μία παγκόσμια γλώσσα την… Παπίσια!

Το πρώτο τραγούδι “τρίγωνα – κάλαντα” ή “Jingle bells” ήδη κυκλοφορεί εδώ και μερικές ώρες και μπορείτε να το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Όργάνωσης www.anticrisi.org

Ελπίζουμε αυτή μας η προσπάθεια να χαρίσει χαμόγελα χαράς στα μικρά παιδιά που με αυτά που ζούμε σήμερα σίγουρα το έχουν ανάγκη, παράλληλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το YouTube θα πάνε για την εκπλήρωση του σκοπού αγοράς παιδικού αναπηρικού αμαξιδίου για παιδί που το έχει ανάγκη.


Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι στο YouTube:

Καλές γιορτές από τον Παπάκο…

Κοινοποίησε το

1 σκέψη στο “Η Κοινωνική Οργάνωση Αντι-κρίση σας παρουσιάζει “Τα Χριστούγεννα του Παπάκου”

Τα σχόλια είναι κλειστά.