Η χούντα ζει! – Αντιδήμαρχος Βέροιας: το «οικονομικό θαύμα» της επταετίας!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Αμηχανία στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας από αντιδήμαρχο που υμνούσε τη χούντα των συνταγματαρχών
Μπορεί η καταδίκη της Χρυσής Αυγής να έθεσε στο περιθώριο τα «σταγονίδια», αλλά οι συνεχιστές της μαύρης ιδεολογίας παραμένουν στα δημοτικά συμβούλια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο συνεργαζόμενος με την ομάδα του γαλάζιου δημάρχου Βέροιας Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη και του επίσης γαλάζιου αντιδημάρχου Πολεοδομίας Κωνσταντίνος Παλουκίδης.

Ο αντιδήμαρχος, λοιπόν, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης θεώρησε σκόπιμο να εξάρει το «οικονομικό θαύμα» της επταετίας. Έντονη ήταν η αντίδραση του Αντώνη Μαρκούλη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη», ο οποίος διαμαρτυρήθηκε χαρακτηρίζοντας «μελανή εκτροπή» για το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας την τοποθέτηση του γαλάζιου αντιδημάρχου.

Αμήχανη ήταν η στάση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αριστομένη Λαζαρίδη, ο οποίος αρχικά άφησε όλο το περιθώριο στον αντιδήμαρχο Κ. Παλουκίδη να… «αναπτύξει» το σκεπτικό του για το «οικονομικό θαύμα» της επταετίας, αλλά και την «ελευθεροτυπία» της επταετίας. Ακολούθως ο Αρ. Λαζαρίδης επέπληξε τον αντιδήμαρχο ότι το θέμα που ανέπτυσσε ήταν άσχετο με τα θέματα συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Διαμαρτυρόμενος για τα λεγόμενα του γαλάζιου αντιδημάρχου, ο Αντ. Μαρκούλης και η παράταξή του αποχώρησαν από τη συνεδρίαση καταγγέλλοντας τον υμνητή της χούντας και υπενθυμίζοντας ότι οι αναφορές ήταν για μια περίοδο «που σημαδεύτηκε από τις διώξεις πολιτών, τα βασανιστήρια και τις εξορίες». Ακολούθησε η αποχώρηση της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Μισή ώρα μετά την αποχώρηση των δυο παρατάξεων ο δήμαρχος Κ. Βοργιαζίδης απευθύνθηκε στον αντιδήμαρχο λέγοντας: «Με τον φίλο και αντιδήμαρχο τον Κώστα τον Παλουκίδη τις επόμενες ημέρες -επειδή θα λείψω για δυο ημέρες στην Αθήνα- θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα».

Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος πολιτευόμενος και μάλιστα δημόσια, υποστηρίζει πώς την περίοδο της χούντας τα πράγματα ήταν καλύτερα από σήμερα, άραγε πόσα απομεινάρια και κατάλοιπα έχει αφήσει πίσω αυτή η μαύρη περίοδος της πολιτικής σκηνής της χώρας;

Κοινοποίησε το