Θα μας τρελλάνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης! Μπήκε στη Φάρμα του ΑΝΤ1!

ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν είναι πρωτόγνωρο για την κοινή γνώμη», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για τον αιφνιδιασμό όλων από την απόφαση του να πάρει μέρος στην «Φάρμα» του ΑΝΤ1, λέγοντας πως σε όλα τα χρόνια της δημόσιας διαδρομής του πάντοτε κινείται ανατρεπτικά και αυτό ο κόσμος το ξέρει.

Όπως είπε, η απόφαση του να συμμετέχει στην «Φάρμα», συνάντησε «καθολικές αντιδράσεις» στον περίγυρο του, λέγοντας χαρακτηριστικά «ήταν δύσκολη απόφαση, διότι όλοι και η οικογένεια μου και οι φίλοι μου και οι συνεργάτες “κλώτσησαν”».

Ο Παναγιώτη Ψωμιάδης είπε πως προσφάτως είχα και τρεις ατυχίες, καθώς «νόσησα από κορονοϊό, χτύπησα με το μηχανάκι και πήγα στο νοσοκομείο και πριν λίγες εβδομάδες κάηκε και το αμάξι μου».

Ωστόσο, δεν πτοείται από τίποτα, όπως ανέφερε, λέγοντας πως «Σαν Πόντιος κάνω το δικό μου, πήρα τα θετικά από όσα μου είπαν και κάνω τα δικά μου, κάνω ότι θέλω με πίστη και αγάπη. Ότι κάνεις με πίστη, το καταφέρνεις».

Σε ότι αφορά όσα πρέπει να περιμένουμε να δούμε επί της οθόνης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε, «έχω να κάνω με νέα παιδιά και αυτό μου αρέσει. Κάτι θα πάρω εγώ και κάτι θα πάρουν αυτά από εμένα».

Πάντως, «προειδοποίησε» ότι το τηλεοπτικό θέαμα θα είναι ενδιαφέρον, λέγοντας πως «πρέπει να περιμένετε τις εκπλήξεις», συμπληρώνοντας ότι «θα κάνουμε πράγματα που πιθανώς δεν τα ξέρω ούτε και εγώ».

Παναγιώτη θα μας τρελλάνεις!

Κοινοποίησε το