“Θεματοφύλακες του Συντάγματος”: Μίλησε με επιφυλακτικότητα ο “Συνταγματάρχης” τους στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι” του ANT1

ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ

Στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι” του ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Κυριακής ο επικεφαλής της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”, ο οποίος αναφέρθηκε στη δράση της.

Ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος, αποκαλούμενος και ως “Συνταγματάρχης”, κράτησε αποστάσεις από περιστατικά βίας που έχουν αναφερθεί σε διάφορα σημεία της επικράτειας, λέγοντας χαρακτηριστικά «Έχουν μπερδέψει τον κάθε παλαβό της χώρας μαζί μας».

«Δεν υποκαθιστούμε την Αστυνομία», τόνισε και υποστήριξε ότι ζητούν από τους “ελεγχόμενους” να προσέλθουν οικειοθελώς στο Αστυνομικό Τμήμα μαζί τους για εξακρίβωση στοιχείων!

Απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα σχετικά με το “διάταγμα” για επίταξη του Νομισματοκοπείου, αρκούμενος να δηλώσει πως σε περίπτωση κατάλυσης του Συντάγματος, τα μέλη της οργάνωσης θα βοηθήσουν για την αποκατάσταση της έννομης τάξης.

Υπενθυμίζεται πως οι “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης. Η δομή της οργάνωσης θυμίζει αυτήν της Χρυσής Αυγής, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Real News της Κυριακής, ενώ φωτογραφικά ντοκουμέντα παρουσιάζουν συγκεκριμένα άτομα σε εκπαιδεύσεις σε συλλόγους εφέδρων.

Ερωτήματα πάντως δημιουργεί η συγκεκριμένη οργάνωση -γιατί περί οργάνωσης επρόκειτο- λέγοντας πώς θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση του Πολιτεύματος όταν έρθει η κατάλυση του.

Με ποιον τρόπο θα υπάρξει κατάλυση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος κύριοι;

Μήπως ξέρετε κάτι που δεν ξέρει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και το Ελληνικό Κράτος;

Μήπως η κατάλυση θα προκληθεί από κάποια οργάνωση που θα προσπαθήσει πραξικοπηματικά να καταλύσει το Δημοκρατικό Πολίτευμα;

Με ποιον τρόπο θα γίνουν όλα αυτά που προφανώς περιμένετε; Γιατί για να υπάρχετε ώστε να βοηθήσετε πάει να πει πως περιμένετε για να βοηθήσετε, αλλιώς δεν θα υπήρχατε ούτε και θα πηγαίνατε ως οργάνωση να μοιράζετε κονσέρβες στους άστεγους αφού έχετε τόσο υψηλό το εθελοντικό συναίσθημα.

Για να δούμε λοιπόν θα λειτουργήσει το οργανωμένο Κράτος σε αυτή την περίπτωση…

Κοινοποίησε το