Θεσμός πια οι αγώνες Beach Volley στην Καλαμαριά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Beach Volley του Πανελληνίου Πρωταθλήματος KALAMARIA OPEN, στην πλαζ Αρετσούς, με πλήθος κόσμου να δίνει καθημερινά το παρόν και τις τρεις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων.


Οι πρωταθλητές Ελλάδας Παναγιώτης Ιωαννίδης και Θοδωρής Παπαδημητρίου κατέκτησαν την πρώτη θέση, ενώ στις γυναίκες, η Κατερίνα Αλτίνη με την Βούλη Κουρτίδου κατάφεραν να πάρουν την πρωτιά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Καλαμαριά. Οι νικητές και οι νικήτριες πρόσθεσαν από 62,5 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και οι φιναλίστ από 56,25.
«Το beach volley είναι πλέον θεσμός στην Καλαμαριά και το γήπεδο παραμένει λειτουργικό όλο τον χρόνο για το κοινό! Δε δίνουμε απλώς ζωή στην παραλία μας, αλλά την αναδεικνύουμε μέσα από μεγάλες διοργανώσεις», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.


Τις απονομές στις τέσσερις ομάδες των τελικών πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Ιωάννης Πενόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Στέλιος Ματσαρίδης και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ευάγγελος Τσακμακίδης.
Ο κ. Δαρδαμανέλης βράβευσε τον κ. Μπάμπη Καλαϊτζίδη,

για την ανιδιοτελή προσφορά του στην κατασκευή και συντήρηση του γηπέδου της πλαζ Αρετσούς, το οποίο απολαμβάνουν οι λάτρεις του beach volley όλη τη χρονιά.

Κοινοποίησε το