Θεσσαλία: Aπίστευτα βασανιστήρια υπέστη πολίτης από αστυνομικό για λόγους ερωτικής αντιζηλίας

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Τον δάγκωσε, τον έγδυσε, τον βασάνισε και τον εγκατέλειψε γυμνό και ξυπόλυτο.

Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή.

Ο αστυνομικός γνώρισε την 23χρονη βρεφονηπιοκόμο τον Φεβρουάριο του 2012 και έκτοτε δημιούργησαν ερωτική σχέση.

Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους η 23χρονη προσελήφθη ως βοηθός βρεφονηπιοκόμου σε παιδικό σταθμό στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Οπως αναφέρει το “Πρώτο Θέμα” λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2012 στον ίδιο παιδικό σταθμό προσελήφθη ένας 22χρονος ως δημοτικός υπάλληλος με πεντάμηνη σύμβαση.

Ευρισκόμενοι στον ίδιο επαγγελματικό χώρο ο 22χρονος έδειξε ενδιαφέρον να συνάψει σχέση με τη βρεφονηπιοκόμο.

Εκείνη του ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με αστυνομικό.

Παρ’ όλα αυτά, υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ τους και ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων μέσω των κινητών τηλεφώνων τους.

Το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου του 2013 ο αστυνομικός αντελήφθη τα μηνύματα στο κινητό της 23χρονης και κάνοντας ο ίδιος χρήση του κινητού της άρχισε να απαντάει στα μηνύματά του. Εκείνος νομίζοντας ότι αποστολέας ήταν η 23χρονη απαντούσε ελεύθερα, χωρίς κανέναν δισταγμό και εξέφραζε τα συναισθήματά του προς εκείνη.

Στον αστυνομικό έγινε πλέον ξεκάθαρο ότι ο συγκεκριμένος τη διεκδικεί και έτσι αποφάσισε να επιδιώξει να συναντηθούν και οι τρεις προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Η βρεφονηπιοκόμος ενημέρωσε τον συνάδελφό της ότι ο αστυνομικός είχε λάβει γνώση των μηνυμάτων και ότι τον αναζητούσε. Τελικά, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, κανόνισαν να συναντηθούν.

Πράγματι, ο 22χρονος πήγε στο ραντεβού με το αυτοκίνητό του, ενώ νωρίτερα είχε φτάσει ο αστυνομικός με το δικό του. Αμφότεροι επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του αστυνομικού προκειμένου να μεταβούν στην 23χρονη για να συνομιλήσουν. Αρχικά ο αστυνομικός ήταν ήρεμος και συζητούσε φυσιολογικά.

Η εικόνα αυτή όμως άλλαξε άρδην όταν ο υπάλληλος του παιδικού σταθμού τον ρώτησε: «Πες μου τι ζημιά σού έκανα να σε πληρώσω».

Αμέσως εκνευρίστηκε θιγόμενος ως προς την ανδρική του υπόσταση και άλλαξε κατεύθυνση και άρχισε τα βασανιστήρια. Βρίζοντας και φωνάζοντας πρόσταξε τον 22χρονο να απαγγέλλει συνεχώς το «Πάτερ ημών».

Στη συνέχεια οδήγησε το αυτοκίνητο σε λόφο ερημικής τοποθεσίας. Εκεί τον πρόσταξε να βγει από το αυτοκίνητο. Αμέσως τον δάγκωσε στη μύτη και στο αριστερό αυτί. Του έβαλε χειροπέδες, του έσκισε με βία τα ρούχα και τα εσώρουχα, τον άφησε γυμνό και άρχισε να πυροβολεί απειλητικά στον αέρα.

Αμέσως μετά, ο αστυνομικός έσπασε το κινητό τηλέφωνο του 22χρονου προκειμένου να μην μπορεί να καλέσει σε βοήθεια, τον εγκατέλειψε γυμνό και χωρίς υποδήματα στην ερημική περιοχή, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.

Ο νεαρός, γυμνός, με χειροπέδες στα χέρια, με δυσκολία στη βάδιση και υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς ήταν χειμώνας -όπως ακριβώς αναφέρεται στην αρεοπαγιτική απόφαση «επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες και δη έκανε κρύο και φυσούσε»-, περιπλανήθηκε στην ερημιά και τελικά κατέφυγε σε ποιμνιοστάσιο κοντά στη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλίας.

Κατά την προσέγγισή του στη στάνη δέχτηκε επίθεση από ποιμενικά σκυλιά, που παρά τις χειροπέδες τα απομάκρυνε. Ο τσοπάνης τού έδωσε ρούχα, ενημέρωσε τον πατέρα του για το περιστατικό και τον πήγε στο σπίτι του. Στη συνέχεια πήγε σε κρατικό νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι έφερε «εκδορές ράχεος ρινός και πτερυγίου αριστερού ωτός με εκχυμώσεις». Κατόπιν μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε το περιστατικό.

Από ψυχίατρο νοσοκομείου διαπιστώθηκε ότι ο υπάλληλος του παιδικού σταθμού «πάσχει από μεικτή αγχώδη κατάθλιψη με έντονα φοβικά στοιχεία ως προς την ασφάλειά του και του χορηγήθηκε αντικαταθλιπτική αγωγή».

Φυσικά, έκτοτε ο υπάλληλος δεν είχε καμία επικοινωνία με τη βρεφονηπιοκόμο και τον αστυνομικό, ενώ οι δύο τελευταίοι, οκτώ μήνες μετά το περιστατικό, παντρεύτηκαν και τώρα έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Ο 33χρονος αστυνομικός καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας σε φυλάκιση 27 μηνών, με τριετή αναστολή.

Μετά το “Πάτερ ημών” ταιριάζει στην περίπτωσή το “Σώσον Κύριε τον λαόν σου”!!!

Κοινοποίησε το