Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί σε δυστύχημα στο κέντρο της πόλης

ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

στην άσφαλτο έχασαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, δύο άνδρες στη Θεσσαλονίκη, μετά από τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν, στη δυτική είσοδο της πόλης.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και λίγο πριν τις 06:00 τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην οδό Σταύρου Βουτυρά, κοντά στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό, με αποτέλεσμα και οι δύο οδηγοί των οχημάτων, ηλικίων 49 και 50 ετών αντίστοιχα να βρουν τραγικό θάνατο.

«Μένω λίγο πιο πάνω, άκουσα τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και ήρθα. Το γκρίζο αυτοκίνητο πήρε παραμάζωμα δέντρα και κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα, ενώ το λευκό όχημα ερχόταν. Ο οδηγός του λευκού οχήματος φορούσε ζώνη. Στο γκρι όχημα ο οδηγός λογικά δε φορούσε ζώνη, γιατί βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού, ανέφερε ο κ. Δημήτρης Μαλαμίδης, που έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα, «Σε αυτό το δρόμο αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, έχουν γίνει πολλά σοβαρά ατυχήματα. Πρέπει να ρυθμίσουν κάπως τα φανάρια. Πολλοί οδηγοί χάνουν τον έλεγχο και πέφτουν και πάνω σε σταθμευμένα οχήματα», πρόσθεσε.

Κοινοποίησε το