Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για έγκυο που αγνοείται επί έξι ημέρες

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής έχει αναλάβει την υπόθεση της 41χρονης εγκύου που αγνοείται εδώ και έξι ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Τα σημειώματα που άφησε πριν την εξαφάνιση της, είναι ξανά στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών.

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ένα από τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι αξιωματικοί είναι αν τα δύο μηνύματα που φέρεται να έστειλε η Γεωργία πριν εξαφανιστεί στον σύντροφό της και την μητέρα της έχουν όντως σταλεί από εκείνη ή το πρόσωπο που εμπλέκεται στην εξαφάνισή της.

Υπενθυμίζεται ότι στο ένα από τα μηνύματα προς τον σύντροφό της, η γυναίκα, η οποία είναι έγκυος τριών μηνών, εμφανίζεται απολογητική προς τον σύντροφό της επειδή του πήρε 5.000 ευρώ από το σπίτι του.

Όπως όμως λένε συγγενείς συγγενείς της, τόσο το ύφος όσο και η σύνταξη του μηνύματος δεν θυμίζουν τη Γεωργία, ενώ προσθέτουν ότι η ίδια δεν θα έπαιρνε ποτέ ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Κλιμάκιο της Ασφάλειας προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του συντρόφου της και κατάσχεσε το κινητό του τηλέφωνο. Με την άρση τηλεφώνου οι αξιωματικοί της Ασφάλειας ευελπιστούν να λυθεί το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της.

Κοινοποίησε το