Θεσσαλονίκη: Ψήστης δήλωνε υπάλληλος της ΕΥΠ και έταζε πολυτελή αυτοκίνητα και θέσεις εργασίας!!!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ψήστης από τη Θεσσαλονίκη καταδικάστηκε, επειδή δήλωνε υπάλληλος της ΕΥΠ και εξαπάτησε με αυτή την ιδιότητα, δέκα ανθρώπους.

Αναλυτικότερα, προσποιούμενος τον υπάλληλο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ο συγκεκριμένος άνδρας έταζε δουλειά στην «Υπηρεσία» του σε ανυποψίαστα θύματα προσκομίζοντας πλαστά έγγραφα που δήθεν βεβαίωναν την πρόσληψη τους.

Επικαλούμενος την ίδια ιδιότητα, ο ίδιος, σύμφωνα με καταγγελίες θυμάτων που επικαλείται η ΕΡΤ, υποσχόταν να μεσολαβήσει έναντι χρηματικής αμοιβής για την απόκτηση αυτοκινήτων, σε ελκυστικές τιμές, μέσω των δημοπρασιών που διενεργεί ο ΟΔΔΥ.

Η απάτη αποκαλύφθηκε και ο ψήστης που διέδιδε πως εργάζεται για την ΕΥΠ καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε δύο χρόνια φυλάκιση, με αναστολή, για χρήση πλαστού εγγράφου, κατ’ εξακολούθηση.

Η “είδηση” στην όλη υπόθεση είναι πως βρέθηκαν δέκα εξαιρετικά αφελής που πίστεψαν ότι εργαζόμενος στην ΕΥΠ θα δήλωνε έτσι απλά την ιδιότητα του.

Κοινοποίησε το