Ινδιανάπολη: Πέντε νεκροί σε σπίτι, ανάμεσά τους μια έγκυος

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Αρχηγός της αστυνομίας της πόλης έκανε λόγο για «μαζική δολοφονία» και «διαφορετικό είδος κακού»

Απίστευτο είναι το έγκλημα που έφερε στο φως η αστυνομία της Ινδιανάπολης, στις ΗΠΑ. Πέντε άτομα, συμπεριλαμβανομένης μιας εγκύου γυναίκας, βρέθηκαν νεκρά μέσα σε σπίτι. Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης έκανε λόγο για «μαζική δολοφονία» και «διαφορετικό είδος κακού».

Οι νεκροί ανακαλύφθηκαν την Κυριακή από την αστυνομία όταν βρήκε ένα νεαρό άνδρα με τραύματα από πυροβολισμούς αφού είχε κληθεί, περίπου στις 4 το πρωί, για να διερευνήσει αναφορές για ένα άτομο που πυροβολήθηκε στη βορειοανατολική πλευρά της πόλης, δήλωσε ο λοχίας Shane Foley από τη μητροπολιτική αστυνομία της Ινδιανάπολης.

Η κλήση οδήγησε τις αρχές σε ένα κοντινό σπίτι, όπου βρήκαν πέντε ενήλικες νεκρούς με εμφανή τραύματα από πυροβολισμούς.

Μέχρι στιγμής κανένας ύποπτος δεν είναι υπό κράτηση.  Τα θύματα ήταν οι Kezzie Childs 42 ετών, Raymond Childs 42 ετών, Elijah Childs 18 ετών, Rita Childs 13 ετών και η Kiara Hawkins 19 ετών και το αγέννητο παιδί της, καθώς ήταν έγκυος.

Η Hawkins αρχικά μεταφέρθηκε σε ένα νοσοκομείο της περιοχής, αλλά τόσο αυτή όσο και το αγέννητο παιδί πέθαναν παρά τις προσπάθειες των γιατρών, είπε ο Foley.

Είπε ότι ο νεαρός που βρέθηκε αρχικά με τραύματα από πυροβολισμούς αναμένεται να επιζήσει και ότι η αστυνομία πιστεύει ότι τραυματίστηκε στους πυροβολισμούς που σκότωσαν τους άλλους πέντε, μαζί με το αγέννητο παιδί.

Ο Αρχηγός της αστυνομίας Ράνταλ Τέιλορ είπε ότι η αστυνομία πιστεύει ότι οι πυροβολισμοί δεν ήταν τυχαίοι, αλλά ήταν στοχευμένη επίθεση.

Είπε, επίσης, ότι οι πυροβολισμοί έγιναν ημέρες αφότου οι αξιωματούχοι του αστυνομικού τμήματος ανακοίνωσαν τις τελευταίες προσπάθειές τους για την καταπολέμηση των βίαιων εγκλημάτων που σχετίζονται με τα ναρκωτικά και της «βίας που οφείλεται στη φτώχεια ή την απόγνωση».

«Αλλά αυτό που είδαμε σήμερα το πρωί ήταν ένα διαφορετικό είδος κακού. Αυτό που συνέβη σήμερα το πρωί, με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, ήταν μαζική δολοφονία», δήλωσε ο Τέιλορ σε συνέντευξη Τύπου. «Περισσότερο από αυτό, πιστεύουμε ότι δεν ήταν τυχαίο».

Ο Δήμαρχος Joe Hogsett χαρακτήρισε επίσης τους πυροβολισμούς ως «μαζική δολοφονία». «Θέλω οι υπεύθυνοι να γνωρίζουν ότι η πλήρης δύναμη της τοπικής, πολιτειακής και ομοσπονδιακής επιβολής του νόμου έρχεται για αυτούς καθώς μιλάω», είπε.

Κοινοποίησε το