Κάθε Κυριακή θυμάται τις “βλάβες” η Ε.Υ.Α.Θ.;

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Φαίνεται πως κάθε Κυριακή πρωί θυμούνται τις “βλάβες” που περιμένουν για ολόκληρες ημέρες, τα συνεργεία της Ε.Υ.Α.Θ.;

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μια βλάβης με σπασμένο σωλήνα επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, κοντά στα δικαστήρια, η οποία εδώ και δώδεκα ημέρες είχε κάνει την περιοχή των δικαστηρίων λασπότοπο.

Τα συνεργεία της Ε.Υ.Α.Θ. για δικούς τους λόγους εμφανίστηκαν μια φορά την προηγούμενη Κυριακή όπου και έκαναν εργασίες μικρής κλίμακας, μια ακόμη φορά στα μέσα της Διακαινησίμου εβδομάδος στις 02:00 τη νύχτα, όπου με γκασμάδες τοποθέτησαν σημάδια για τον εκσκαφέα, πετάζοντας από τα κρεβάτια τους κατοίκους της περιοχής και μια ακόμη φορά σήμερα ολοκληρώνοντας τη διόρθωση της “Επείγουσας βλάβης” των δώδεκα ημερών!

Κλασική περίπτωση ελληνικής τρέλας, το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένας σεβασμός προς τους πολίτες, που μια Κυριακή τους μένει για να ηρεμήσουν και αυτή θα την περάσουν με κομπρεσέρ, φαγάνες και προφανώς κομμένο νερό.

Η αστυνομία που κλήθηκε από τους κατοίκους όταν τα συνεργεία έκαναν την εμφάνιση τους για προγραμματισμένες εργασίες στις 2 τη νύχτα, δεν έκανε και πολλά πράγματα, προφανώς διότι ότι εργασίες κάνουν τα συνεργεία οποιασδήποτε εταιρείας μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα θεωρούνται “Εργασίες έκτακτης ανάγκης”.

https://youtu.be/Z5ogcNoZVGo

Κοινοποίησε το

1 σκέψη στο “Κάθε Κυριακή θυμάται τις “βλάβες” η Ε.Υ.Α.Θ.;

Τα σχόλια είναι κλειστά.