Καθαρός ο Mad Clip – Συκοφαντίες όλα τα υπόλοιπα – Υπήρξε δολιοφθορά στο αυτοκίνητο του;

ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που γνωστοποιήθηκαν, ο Mad Clip δεν ήταν μεθυσμένος, αφού το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του ήταν 0,9% με όριο το 0,5%. Ουσιαστικά, είχε καταναλώσει περίπου τρία ποτά στον γάμο, στον οποίο είχε παρευρεθεί νωρίτερα το ίδιο βράδυ.

“Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι δεν ήταν μεθυσμένος. Το παιδί ήταν καθαρό”, είπε ο παππούς του τραγουδιστή στην εκπομπή “Το Πρωινό” στον ANT1.

Όσον αφορά στο αν βρέθηκαν τελικά χρήματα μετά το τροχαίο, ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος είπε μεταξύ άλλων ότι: “Ο Παναγιώτης δεν έδινε σε κανέναν λόγο, ούτε στον πατέρα του ούτε στη μάνα του, όσον αφορά στα χρήματα τα έκανε κουμάντο με την Αρετή. Αυτή γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες των χρημάτων”.

“Αυτή συνδιαχειριζόταν δηλαδή… Από αυτά που έβγαζε, χάλαγε. Στο σπίτι ο Παναγιώτης δεν άφηνε λεφτά, ήταν στον πρώτο όροφο, τι λεφτά να αφήσει; Δεν έβαζε σε λογαριασμό, όχι δεν είχε”, πρόσθεσε.

Πάντως ο παππούς του, αναφέρει ότι αυτά που ακούστηκαν για ολίσθηση των ελαστικών είναι παραμύθια και πως υπάρχουν συμφέροντα από υψηλά ονόματα κατά του MAD clip αφήνοντας σαφή υπονοούμενα ότι μπορεί να υπήρξαν δολιοφθορές στο αυτοκίνητό του πολυαγαπημένου τράπερ.

Θα πρέπει και πάλι πραγματογνώμονας να κάνει ενδελεχή έλεγχο του αυτοκινήτου ώστε να διαπιστωθεί εάν υπήρξανε δολιοφθορές στο σύστημα κατεύθυνσης – πέδησης του οχήματος.

Κοινοποίησε το