Κακοκαιρία: Έκλεισε η λεωφόρος Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ λόγω χιονόπτωσης

ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κλειστό είναι τμήμα της Λεωφόρου Πάρνηθος, λόγω της χιονόπτωσης που σημειώνεται στην περιοχή.

κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ, στην περιοχή των Αχαρνών.Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου ΕΜΥ:

Από σήμερα ξεκινάει η ψυχρή εισβολή – Χιόνια και ισχυροί άνεμοιΒαθμιαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σύμφωνα με την επικαιροποίηση του έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού με βάση τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση καθώς δύο διαταραχές, η πρώτη από σήμερα Κυριακή (28-01-24) και η δεύτερη από το μεσημέρι της Δευτέρας (29-01-24) και την Τρίτη (30-01-24) θα επηρεάσουν τη χώρα. Εντονότερα φαινόμενα θα εκδηλωθούν από τη δεύτερη διαταραχή.

Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κατά την διάρκεια του τριημέρου Κυριακής – Τρίτης (της τάξεως των 10 βαθμών Κελσίου) και οι χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά προσήνεμα της χώρας από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα.

Παράλληλα θα επικρατήσουν θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νότια θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα.

Κοινοποίησε το