Συστατικά
1 κιλό πατάτες
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. μέλι
χυμό από 1 μεγάλο πορτοκάλι
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένεις καλά τις πατάτες και τις αφήνεις στην άκρη
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνεις τη μουστάρδα, το μέλι, το θυμάρι, το ελαιόλαδο και τον χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύεις καλά μέχρι να ομογενοποιοηθούν
Αλατοπιπερώνεις τις πατάτες και τις ρίχνεις μέσα στο μπολ
Τις ανακατεύεις καλά με τα χέρια
Ρίχνεις 1/2 φλ. νερό στο πυρίμαχο σκεύος και τοποθετείς τις πατάτες
Τις ψήνεις στους 180 βαθμούς για 40 περίπου λεπτά.