Κατάφερε να γίνει διάσημος ο άγνωστος στους περισσότερους ράπερ

ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με την ιστορία της υποτειθέμενης αυτοκτονίας του και αφού τον παρουσίασε η Αγγελική Νικολούλη καθώς και δεκάδες influencers που έκαναν έκκληση για την εύρεση του, κάνοντας τον viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο άγνωστος μέχρι και την προηγούμενη Τρίτη, στους περισσότερους κατοίκους αυτής της χώρας, ράπερ, κατόρθωσε να γίνει διάσημος!

Εχθές Παρασκευή, οδηγήθηκε από αστυνομικούς, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να δώσει κατάθεση, σχετικά με την ιστορία της εξαφάνισης του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της ανάληψης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, σε υπαίθριο χώρο και μόνος του.

Για όσους δεν γνωρίζουν και δεν έγιναν μέρος της “διασημότητας” που έλαβε ο αγνωστός ράπερ με την εξαφάνισή του και την τάση αυτοκτονίας του, ο νεαρός είχε αναρτήσει βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης -το οποίο στη συνέχεια κατέβασε από το λογαριασμό του- εκφράζοντας τη βούληση του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Έπειτα “εξαφανίστηκε” και μετέπειτα έγινε διάσημος για μερικές μέρες, τώρα κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσει και τις συνέπειες του νόμου.

Ας ελπίσουμε πως δε θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους νεαρούς που θα θέλουν να τους μάθει ο κόσμος με αυτό τον απόλυτα λάθος τρόπο.

Κοινοποίησε το