ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ – Θοδωρής Ιακωβίδης ψάχνει χορηγό μαζί του και άλλοι αθλητές

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΣ

Του Δημήτρη Καραμπουρούνη

Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του “γίγαντα” Θοδωρή Ιακωβίδη μπροστά στις κάμερες, προκάλεσε οργή για τα όσα αναγκάζεται ο ίδιος αλλά και πολλοί από τους Έλληνες αθλητές (όπως κατήγγειλε εξάλλου και ο “χρυσός” Στέφανος Ντούσκος, αλλά και ο Λευτέρης Πετρούνιας πριν λίγο καιρό) να υφίστανται, καθώς ζουν, προπονούνται και αγωνίζονται χωρίς καμία στήριξη από την πολιτεία.

Τα δάκρυα του παλικαριού της άρσης βαρών, μπορεί να μην συγκίνησαν τους καθ’ ύλην αρμόδιους, αλλά άγγιξαν τους υπόλοιπους, οι οποίοι από το μεσημέρι έχουν επιδοθεί σ’ έναν αγώνα αλληλεγγύης για να βοηθήσουν τον “Τσολιά”, όπως τον βάφτισαν στα σόσιαλ μίντια. Και ο τρόπος; Να γίνει “ινφλουένσερ” στο instagram ώστε να βρει χορηγό!

Η ιδέα έπεσε στο twitter από χρήστη και εξαπλώθηκε σαν φωτιά και συνίσταται στην απλή φιλοσοφία βάσει της οποίας λειτουργούν τα σόσιαλ μίντια: η αύξηση των followers φέρνει χορηγούς κι εφόσον το μόνο που ζητά ο Θοδωρής είναι να καλύπτονται τα έξοδά του ώστε να μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό, μια λύση είναι να αυξηθούν οι followers. Όπερ και εγένετο, καθώς οι Έλληνες παρέλαβαν το instagram του πρωταθλητή μας με 3.000 ακόλουθους και μέσα σε λίγες ώρες είχαν φτάσει τους 26.100 με εκατοντάδες να προστίθενται κάθε λεπτό.

Τώρα, όλοι είναι βέβαιοι πως το παλικάρι που όχι μόνο δεν έπρεπε ποτέ να ντρέπεται, αλλά να κάνει τους αρμόδιους να νιώθουν απερίγραπτη ντροπή, θα βρει σύντομα τον χορηγό που του αξίζει και θα γυρίσει στην αγωνιστική δράση.

Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν επιχορηγήσεις για τους αθλητές, την ίδια στιγμή που αθλητικά σωματεία σχεδόν ανύπαρκτα και αόρατα λαμβάνουν οικονομικές ενισχύσεις;

Έίναι δυνατόν να μην υπάρχουν εταιρίες, μεγάλα εργοστάσια της Ελλάδος, βιομηχανίες που εξαιτίας όλων ημών θησαυρίζουν να δώσουν μία χορηγία στα παιδία που μας δοξάζουν;

Που είναι η κοινωνική και η εταιρική τους ευθύνη;

Μόνο κέρδος;

ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

Κοινοποίησε το