Κορωναϊός: Εισαγγελική παρέμβαση για το πάρτι μέσα στη ΓΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Tην παρέμβαση του Εισαγγελέα προκάλεσε η δημοσίευση φωτογραφιών που παρουσιάζουν έξι αστυνομικούς να γιορτάζουν μέσα στο κτίριο της ΓΑΔΑ.

Οι τέσσερις από τους αστυνομικούς δεν φορούν μάσκα ενώ οι δυο τη φορούν στο σαγόνι. Κατά πάσα πιθανότητα, στη γιορτή βρίσκεται και έβδομο άτομο, το οποίο τραβάει τη φωτογραφία.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί η βασιμότητα των δημοσιευμάτων.

Σημειώνεται ότι τη φωτογραφία δημοσίευσαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ώρα που χιλιάδες πολίτες πληρώνουν πρόστιμα για παραβάσεις μικρότερης σημασίας.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε αρχικά από το τηλεοπτικό κανάλι STAR, έξι αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα, εμφανίζονται ο ένας πλάι στον άλλον (χωρίς μάσκες) με ποτήρια με αλκοόλ στα χέρια, ενώ στο τραπέζι μπροστά τους υπάρχουν μπουκάλια βότκας και ουίσκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, το περιστατικό έγινε πριν από τέσσερις ή πέντε ημέρες, και οι εικονιζόμενοι που φέρονται να εργάζονται στην γραμματεία της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, για την υπόθεση διατάχθηκε ήδη ένορκη διοικητική εξέταση.

Κοινοποίησε το