Κτηνωδία στο χωριό Γραμμένο στη Ζιτσα – Αντιδήμαρχος έσερνε ζωντανό γαϊδουράκι για χιλιόμετρα! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΊΝΤΕΟ

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αυτή τη φορά αυτός που έσερνε γαϊδουράκι για πάνω από ένα χιλιόμετρο, έως ότου ξεκοιλιαστεί, έχει το πρόσωπο αντιδημάρχου!Χάρη όμως στην ουσιαστική παρέμβαση της κας Μάρσας Δημοπούλου και την Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς, κινητοποιήθηκαν ισχυρές μονάδες της αστυνομιας προκειμένουι να συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Περιπολικά της αστυνομίας τον αναζητούν ως και αυτή την ώρα τόσο στη Ζιτσα όσο και στα Γιάννενα που πιθανόν να διέφυγε!

Βρέθηκαν σπλάχνα από μεγάλο ζώο στην καρότσα του αγροτικού του οχήματος, να κατάσπαράσσονται απο πολλά εξαθλιωμένα σκυλιά έξω από τον στάβλο του.

Τα σπλάχνα περισυλλέχθηκαν και με την επίβλεψη της αστυνομίας μεταφέρθηκαν στην κτηνιατρική υπηρεσία προκειμένου να διαπιστωθεί από τι ζώο αφαιρέθηκαν!

Η δικαιολογία του αντιδημάρχου στο βίντεο που ακολουθεί είναι ότι “Δε το κατάλαβε”!

Δεν κατάλαβε δηλαδή ότι έσερνε έναν ολόκληρο γαϊδούρι! Σκεφτείτε ότι θα μπορούσε στη θέση του γαϊδάρου, να είναι μια γιαγιά, ένα παιδί ή κάποιος άλλος ζωντανός οργανισμός μικρότερος του γαϊδάρου!!!

Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς του τμήματος Ζιτσας που για ώρες έψαχναν μήπως και βρισκόταν το άτυχο ζώο.

Συγχαρητήρια επίσης και στους κατοίκους του χωριού Γραμμένο, που όχι μόνο δεν αδιαφόρησαν αλλά κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, φιλοζωικές και το κυριότερο, έσπευσαν να καταθέσουν ως μάρτυρες στην φρικιαστική αυτή ιστορια…

Κοινοποίησε το