Κωνσταντίνος Αργυρός – Άννα Βίσση: Η άγνωστή σχέση τους στο παρελθόν – Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

GOSSIP ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Όλοι έχουμε τις «αδυναμίες» μας όσον αφορά στους διάσημους, αλλά και οι ίδιοι οι διάσημοι φαίνεται πως έχουν τις δικές τους αδυναμίες, χαρίζοντας στο κοινό πολλές στιγμές που θα θυμούνται. Και γιατί πιάσαμε αυτό το θέμα; Γιατί οι κάμερες βρήκαν την Άννα Βίσση και τον Κωνσταντίνο Αργυρό και οι δύο τραγουδιστές φάνηκαν απόλυτα εκστασιασμένοι ο ένας με τον άλλον. Παράλληλα, δείτε τι είπε η τραγουδίστρια για τον Γιώργο Νταλάρα.

Σε απόσπασμα του «Mega Καλημέρα», παίχτηκαν κάποια στιγμιότυπα με την 64χρονη τραγουδίστρια και τον 36χρονο τραγουδιστή και οι δυο τους έδειξαν ότι είχαν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους.

Μία από τις δημοσιογράφους που τους βρήκαν, άρχισε να ρωτάει αν θα τους δούμε μαζί σε κάποια συνεργασία, αφού δείχνουν να τα πηγαίνουν τόσο καλά.

«Κωνσταντίνε μου, μας εκμεταλλεύονται τώρα. Μας εκμεταλλεύονται», είπε παιχνιδιάρικα η Βίσση.

«Ό,τι θέλει η Άννα θα γίνει. Εγώ είμαι άρρωστος με την Άννα. Ξεκίνησα με την Άννα και για μένα είναι πολλά περισσότερα από μία υπέροχη καλλιτέχνιδα κι ένας υπέροχος άνθρωπος», σχολίασε ο Αργυρός.

Έπειτα, όμως, η Άννα πήρε την πάσα για το ξεκίνημα του Αργυρού και τον ρώτησε αν θυμάται την πρώτη τους συνεργασία.

«-Θυμάσαι την πρώτη μας συνεργασία στον Βοτανικό;

-Ήταν υπέροχη.

-Ήσουν μωρό. Πολύ μωρό

-Έχουμε ιστορίες να πούμε. Όταν κάποια στιγμή συνεργαστούμε, θα τις πούμε επί σκηνής.

-Αυτή είναι η μαγεία αυτού του κόσμου», ακούγονται να λένε.

Πριν από σχεδόν έναν μήνα, η Άννα Βίσση συνάντησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό τυχαία στη Λεμεσό και γρήγορα έσπευσε όχι μόνο να ποζάρει μαζί του αλλά και να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram. «Τυχαία…σε ένα ξενοδοχείο καθόλου ‘τυχαίο’ που αγαπάμε και οι δύο!», έγραψε στο post.

Κοινοποίησε το