Κως: «Δεν έκανα τίποτα» είπε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές στον Ανακριτή

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, ζήτησε και έλαβε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που αποτελεί τον νο1 ύποπτο των Αρχών για τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια.

Στα κρατητήρια θα παραμείνει ο 32χρονος που κατηγορείται για «αρπαγή» της κοπέλας που το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε νεκρή σε καλαμιές στην περιοχή Αλυκές στην Κω. Είναι ο άνθρωπος που είδε το θύμα τελευταίος και που από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτος, καθώς έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις στη διάρκεια της ανάκρισής του από τις Αρχές.

Ο κατηγορούμενος μέσω του δικηγόρου του ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, και ενώ ο ίδιος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, βγαίνοντας από τα γραφεία του Ανακριτή, είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν: «Δεν έχω κάνει τίποτα».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 32χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια και θα απολογηθεί την Τετάρτη για την κατηγορία της αρπαγής της, αφού με μέχρι στιγμής δεδομένα και τα στοιχεία που υπάρχουν εναντίον του δεν άλλαξε η κατηγορία σε κάποιο βαρύτερο αδίκημα ή κακούργημα.

Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα ο δικηγόρος του 32χρονου, εκείνος δεν ξέρει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της. Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πέραν του Μπαγκλαντεσιανού, οι Αρχές έχουν θέσει στο στόχαστρό τους και τον Πακιστανό συγκάτοικό του. Υλικό από κάμερες ασφαλείας από διπλανές κατοικίες δείχνουν τον Μπαγκλαντεσιανό να μπαίνει με την 27χρονη στο σπίτι του. Ωστόσο, ο συγκάτοικός του υποστήριξε στις Αρχές ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, με την αστυνομία να πιστεύει ότι λέει ψέματα.

Σημαντικά είναι και τα στοιχεία που προέρχονται από την ανάλυση γενετικού υλικού, καθώς DNA της Αναστάζια βρέθηκε στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού. Ήδη, τις προηγούμενες ημέρες, οι Αρχές είχαν πάρει γενετικό υλικό της από το δωμάτιο που.

Ένα άλλο ζήτημα αφορά στο κινητό της Αναστάζια, που εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο Μαρμάρι από έναν άνδρα, ο οποίος εργάζεται ως σεκιούριτι. Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι από το κινητό είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Το εγκαταλελειμμένο σπίτι ωστόσο που βρέθηκε το κινητό δεν έχει καμία σχέση με το τελευταίο στίγμα που έδωσαν οι κεραίες, στην περιοχή Τιγκάκι, στις 4:16 τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου, αλλά ούτε και με το σημείο που είπε ο Μπαγκλαντεσιανός ότι άφησε την 27χρονη. Αντίθετα, εντοπίστηκε πολύ κοντά στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού- περίπου 500 μέτρα- με τις αστυνομικές Αρχές να πιστεύουν ότι κάποιος το πέταξε εκεί.

Εμείς πάλι πιστέυουμε πως κάτι δε πηγαίνει καλά με αυτή την υπόθεση και ίσως τον πραγματικό δολοφόνο, εάν υπάρχει, δε θα τον μάθουμε ποτέ…

Κοινοποίησε το