Κως: Πέθανε σε καρότσα αγροτικού γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο – Το ΕΣΥ σε μαύρα χάλια κι αυτοί κουνάνε τις ουρές τους!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Του Γιώργου Παπαδόπουλου

Σοκαρισμένη είναι η χώρα από τον άδικο θάνατο μίας 63χρονης γυναίκας η οποία πέθανε σε καρότσα φορτηγού που τη μετέφερε στο νοσοκομείο γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα λιποθύμησε ξαφνικά και όταν οι συγγενείς της πήραν τηλέφωνο για να πάει ασθενοφόρο, ενημερώθηκαν ότι αυτό βρίσκεται σε άλλο περιστατικό και ότι θα αργούσε.

Έτσι οι δικοί της πήραν την απόφαση και να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο πάνω στην καρότσα ενός φορτηγού και μάλιστα με τη συνοδεία περιπολικού.

Ωστόσο, δυστυχώς, όταν η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρή.

Το περιστατικό έγινε γνωστό από γιατρό του νησιού, ο οποίος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέδειξε το τραγικό συμβάν, καθώς ο ίδιος προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα, αλλά μάταια.

Το ΕΣΥ καταρρέει και οι πολιτικοί προϊστάμενοι του κουνάνε από τη χαρά τις ουρές τους θέλοντας να πείσουν τους ψηφοφόρους τους ότι όλα είναι καλά, χρυσά και άγια και πως στην Ελλάδα που ηγείται της Τετάρτης βιομηχανικής επανάστασης και της ψηφιακής Ελλάδας 2.0 δεν υπάρχουν τραγικές έλλειψης σε ασθενοφόρα, νοσοκομεία και ιατρικό προσωπικό!

Πόσο πιο κάτω θα πάει κύριοι;

Κοινοποίησε το