Κ. Μάλαμα : Προκλητικός ο κύριος Χαρδαλιάς απέναντι στους ανθρώπους της μουσικής

ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την έντονη δυσαρέσκεια της βουλευτού Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακής Μάλαμα, προκάλεσε ο Υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς, η κυρία Μάλαμα σε ανακοίνωση της αναφέρει:

Ο κύριος Χαρδαλιάς σε δημόσια παρουσία του την Παρασκευή εμφανίστηκε με εκνευρισμένο ύφος να κουνάει το δάχτυλο στους ανθρώπους της μουσικής και της εστίασης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν θα επιτραπεί η μουσική σε δημόσιους χώρους διότι “κάνει τους ανθρώπους να έρχονται πιο κοντά.

Καλό θα ήταν ο κύριος Χαρδαλιάς να κατανοήσει ότι, αφενός, η αυταρχική αντιμετώπιση των ανθρώπων του πολιτισμού από την κυβέρνηση δεν πρόκειται να γίνει άλλο ανεκτή από κανένα.

Αφετέρου, καλό θα ήταν να σταματήσει η κυβέρνηση να κουνάει το δάχτυλο στην κοινωνία, γιατί με αυτές τις λογι​κές κατέρρευσε η εμπιστοσύνη των ανθρώπων στα μέτρα αποτροπής της πανδημίας.

Καλούμε για ακόμα μία φορά την κυβέρνηση να συνέλθει και να επιτρέψει άμεσα την μουσική.

Καλούμε, επίσης, την κυβέρνηση να στηρίξει ουσιαστικά το σύνολο του κλάδου της μουσικής που παραμένει στην ανεργία για πάνω από ένα χρόνο.

Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι εκείνοι που θα κουνήσουν, όχι το δάχτυλο, αλλά το μαντήλι στον εκνευρισμένο κύριο Χαρδαλιά. Τόνισε.

Κοινοποίησε το