Λαμία: Νταλίκα “έλιωσε” Ι.Χ. – Νεκρός ο οδηγός του!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 4:20΄ το πρωί στο δρόμο Λαμίας – Στυλίδας, στη διασταύρωση της ΒΙ.ΠΕ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 47χρονος οδηγός με το ασημί Hyundai Getz κινούταν κανονικά από Στυλίδα προς Λαμία, όταν την ίδια στιγμή ένα φορτηγό με συρόμενο βγήκε από τον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ. επιχειρώντας να στρίψει προς Στυλίδα και ανέκοψε την πορεία του Ι.Χ. προκαλώντας ουσιαστικά το θανατηφόρο δυστύχημα.

Το ασημί Hyundai «καρφώθηκε» στο συρόμενο, πίσω πλευρά της νταλίκας με αποτέλεσμα το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου να διαλυθεί κυριολεκτικά.

Οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και χρειάστηκε να κόψουν την πόρτα του οδηγού για να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο 47χρονο μέσα από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Διοικητής της Τροχαίας Λαμίας Ανδρέας Κυρίτσης, το Τμήμα του οποίου έχει αναλάβει την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φοβερό τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή σε έναν νέο άνθρωπο.

Το πρόβλημα με τις νταλίκες που κινούνται επικίνδυνα στον Ελλαδικό χώρο είναι τεράστιο καθώς σπανίως ελέγχεται η οδηγική συμπεριφορά οδηγών βαρέων οχημάτων από την Τροχαία, με αποτέλεσμα να έχουμε κάθε “λίγο και λιγάκι” σοβαρά τροχαία ατυχήματα ή δυστυχήματα με την Τροχαία να “τρέχει” κατ’ όπιν για τα δέοντα!

Κοινοποίησε το