Λατινοπούλου: Game Over από την ΝΔ

GOSSIP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ προκάλεσε ο νεος σάλος που ξέσπασε με αφορμή τα όσα είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στα social media για την εμφάνιση της παρουσιάστριας, Δανάης Μπάρκα.

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, «η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε υπάρξει υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2019 στην περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης.

H Αφροδίτη Λατινοπούλου έκανε λόγο για «Λάθος πρότυπα υγείας, στα πλαίσια της woke culture», αναφερόμενη στις φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα και στα κολακευτικά σχόλια που έκαναν κάποιοι για τις φωτογραφίες της.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η No1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου, στην ανάρτησή της στο Instagram.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη κυρία έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της και τα λεγόμενά της τα social media, στα οποία βγαίνει σχεδόν καθημερινά και μιλάει επί παντός επιστητού και πάντα προκαλώντας τις αντιδράσεις με κοινωνικών ομάδων κατά τις οποίες καταφέρεται συνήθως.

Να υπενθυμίσουμε όμως ότι η κυρία Λατινοπούλου ήταν το αγαπημένο παιδί του Προέδρου της ΝΟΔΕ κεντρικού τομέα, του κυρίου Σπυλιώπούλου και υποστηρίχθηκε στις προηγούμενες εκλογές ιδιαίτερα.

Έκτοτε ακολούθησε μία προκλητική γραμμή προσπαθώντας να συλλέξει ψηφοφόρους και ιδιαίτερα της ακροδεξιάς, μιας που τα λεγόμενά της οδεύουν κατά εκεί…

Πάντως ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μετά από δύο χρόνια αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία επιτέλους να διαγράψει την κυρία Λατινοπούλου από τα κατάστιχα της, παρά το γεγονός πως σε αυτά τα δύο χρόνια οι προκλήσεις είναι πολλές.

Κοινοποίησε το