Λευτέρης Αλεξανδρίδης: «Σαράκι που τρώει το Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου οι ανώνυμες καταγγελίες»

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να είναι ενωμένο απέναντι στις ανώνυμες καταγγελίες»», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης, επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής», στη συνεδρίαση της Τετάρτης 19 Απριλίου.

«Το έχω ξαναπεί στο Δημοτικό Συμβούλιο: Σε αυτό το “σαράκι” που τρώει το Δήμο, το θέμα με τους “κουκουλοφόρους”, τους ανώνυμους καταγγέλλοντες, πρέπει να είμαστε όλοι απέναντι! Είμαστε εδώ, από την πρώτη μέρα, για να βοηθήσουμε τον τόπο. Δεν είμαστε απέναντι ούτε στο δήμαρχο, ούτε στη διοίκηση, ούτε σε κανέναν», τόνισε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, καλώντας σε συστράτευση:

«Δήμαρχε, είδες μια καταγγελία; Την ίδια ώρα πάρε τηλέφωνο τους αρχηγούς, όποιους νομίζεις ότι μπορούν να βοηθήσουν και πάμε όλοι μαζί στην Αποκεντρωμένη. Πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία με τις ανώνυμες καταγγελίες. Μας εκλέγουν χιλιάδες πολίτες. Δεν είμαστε χωριό, είμαστε ο μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας μετά από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και δεν μπορούμε να τρέχουμε πίσω από ανώνυμες καταγγελίες! Σε αυτό το θέμα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, χέρι – χέρι, οι αιρετοί και τα δύο σωματεία των εργαζομένων. Αν δεν το τελειώσουμε, δεν θα έχουμε την επόμενη μέρα εργασιακή ειρήνη και ομόνοια, γιατί ο ένας θα βλέπει τον άλλον καχύποπτα. Σήμερα εσάς, αύριο εμένα και ούτω καθεξής».

Κοινοποίησε το