«Λύγισε» η Αγγελική Νικολούλη με τα λόγια της χήρας του Καραϊβάζ

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ GOSSIP ΕΛΛΑΔΑ

H Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ με αφορμή αυτή την εξέλιξη μίλησε στην άλλοτε συνεργάτιδα του εκλιπόντος, Αγγελική Νικολούλη η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της με τα λόγια της.

«Εγώ θα ξεκινήσω από πολύ πιο παλιά, τότε που ο Γιώργος δούλευε μαζί σου και πολλές φορές τα βράδια της Παρασκευής ερχόμουν κι εγώ εκεί. Τότε που ήμασταν νέα παιδιά και κάναμε τα όνειρά μας. Πέρασε πολύς χρόνος και πολύ νερό από τότε, μέχρι που ήρθε εκείνη η καταραμένη μέρα του Απριλίου, που ο Γιώργος δεν γύρισε στο σπίτι μας. Είναι δύσκολο αυτό που νιώθω σήμερα, με ξαναγυρνάει πίσω σε εκείνη την ημέρα. Ευχαριστώ την ΕΛ.ΑΣ για ότι έχει κάνει. Ελπίζω να συλληφθούν και να οδηγηθούν πίσω από τα κάγκελα οι δολοφόνοι του Γιώργου. Βέβαια για εμένα δεν αλλάζει, γιατί ο Γιώργος λείπει και τίποτα δεν μπορεί να τον φέρει πίσω» είπε η Στάθα Καραϊβάζ με την Αγγελική Νικολούλη να παραδέχεται ότι συγκινήθηκε με τα λόγια της.

Συγκεκριμένα είπε:

«Συγκινήθηκα πολύ που ζωντάνεψες εκείνη την εποχή που είπες ότι… ότι ήμασταν τα νέα παιδιά που κυνηγούσαμε το όνειρο, δεν βλέπαμε τον κίνδυνο, δεν τον καταλαβαίναμε, ούτε ποτέ τον καταλάβαμε και δεν τον καταλαβαίνουμε ακόμη… και πόσο νερό χύθηκε που ερχόσουν κι εσύ εδώ εκείνες τις νύχτες. Έτσι έφερα στη μνήμη μου εκείνη τη θύμηση και με συγχωρείτε, αλλά…».

Κοινοποίησε το