Μας “γλεντούν” οι Τούρκοι για το Νίκο Χαρδαλιά και τον απόρρητο χάρτη που έπαψε να είναι απόρρητο από τις φωτογραφίες αυτοπροβολής!!!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Το λάθος που προκάλεσε κρίση στην Ελλάδα! Το Υπουργείο Άμυνας μοιράστηκε λανθασμένα: Μυστικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις…» είναι ο τίτλος του Τουρκικού Αhaber, το οποίο αναφέρθηκε στη πρωτοφανή γκάφα του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος για λόγους προσωπικής προβολής έδωσε στη δημοσιότητα απόρρητο χάρτη από στρατόπεδο της Θεσσαλονίκης.

Το Τουρκικό μέσο, μεταξύ άλλων σημειώνει πως το υπουργείο Άμυνας «έχει υποστεί μεγάλη κρίση», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις εκρήξεις των πυρομαχικών στη Νέα Αγχίαλο.«Στην Ελλάδα, η οποία μάχεται με τις πυρκαγιές, το Υπουργείο Άμυνας έχει υποστεί μεγάλη κρίση. Μια εικόνα του Έλληνα υφυπουργού Άμυνας Νικόλαου Χαρδαλιά, ο οποίος ερευνούσε το περιστατικό μετά την έκρηξη ενός οπλοστασίου του ελληνικού στρατού, είναι δημοφιλής στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης» αναφέρει μεταξύ άλλων το ahaber, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες πριν και μετά την κάλυψη των απόρρητων πληροφορίων του χάρτη.Μάλιστα, στο δημοσίευμα γίνεται αναλυτική αναφορά για το δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, το οποίο περιλάμβανε 29 φωτογραφίες, ανάμεσα στις οποίες και το στιγμιότυπο με τον Νίκο Χαρδαλιά να κοιτάζει τον απόρρητο χάρτη.

Κοινοποίησε το