Μασούτης: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΣΧΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, αυτό το Πάσχα, μας υποδέχονται με απίστευτες προσφορές. Συνεχίζοντας την παράδοση να προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές για το Πασχαλινό τραπέζι, φέτος χαρίζουν επιπλέον και υπέροχα δώρα, κάνοντας αυτές τις ημέρες μοναδικές!

Από 15 Απριλίου έως 4 Μαΐου 2024, με αγορές από οποιοδήποτε κατάστημα Μασούτης, αλλά και από το e-shop www.masoutis.gr, κάθε μέρα 100 τυχεροί κερδίζουν 50€ σε πόντους στην mascard και κάθε εβδομάδα 14 τυχεροί κερδίζουν προϊόντα τεχνολογίας!

Συγκεκριμένα, κάθε αγορά* αξίας 20€ με την mas card ισοδυναμεί με μια συμμετοχή. Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώνουν οι καταναλωτές στο παραπάνω διάστημα, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουν να είναι ανάμεσα στους τυχερούς που θα κερδίσουν κάθε μέρα 50€ σε πόντους στην mascard για αγορές και προϊόντα τεχνολογίας κάθε εβδομάδα, έπειτα από ηλεκτρονική κλήρωση.

Με τέτοιες προσφορές και δώρα, στα σούπερ μάρκετ Μασούτης είναι Κάθε Μέρα Πάσχα!

(*) Από την ενέργεια εξαιρούνται οι αγορές σε καύσιμα, είδη καπνού, κενές φιάλες, τύπος (εφημερίδες/ περιοδικά), κάρτες χρόνου ομιλίας/internet.

Κοινοποίησε το