Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η School & Office 2024

ΕΛΛΑΔΑ

Η School & Office 2024, η κορυφαία έκθεση ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία, έντονο ενθουσιασμό και μεγάλη επισκεψιμότητα επαγγελματικού κοινού.

Σε ένα μοναδικό εκθεσιακό τριήμερο από τις 23 έως και τις 25 Φεβρουαρίου 2024, η School & Office σημείωσε εντυπωσιακή προσέλευση επαγγελματιών, αποδεικνύοντας ότι ο σημαντικός αυτός εκθεσιακός θεσμός αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ευρύτερο κλάδο ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου, έναν από τους διαρκώς αναπτυσσόμενους τομείς της ελληνικής οικονομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή επετειακή διοργάνωση επιβεβαίωσε τη δυναμική της έκθεσης καθώς δεκάδες εμπορικές συμφωνίες βαίνουν προς πραγμάτωση σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές εκθετών και επισκεπτών.

Η 10η διοργάνωση της School & Office, συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό εκθετών δημιουργώντας ιδιαίτερες θετικές εντυπώσεις στους επαγγελματίες επισκέπτες, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για το επίπεδο της διοργάνωσης. Ταυτόχρονα, το επαγγελματικό κοινό εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ποιότητα και την ποικιλία των εκθεμάτων αλλά και τις διαλαμβάνουσες παράλληλες δράσεις όπως τις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν από εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς.

Ευχαριστούμε όλους τους εκθέτες και τους επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους έκαναν τη φετινή επετειακή 10η διοργάνωση της School & Office ξεχωριστή, μια πραγματική γιορτή του κόσμου του βιβλιοχαρτοπωλείου. Με πυξίδα μας τη συμβολή της έκθεσης στη διεύρυνση των επαγγελματικών συνεργασιών και την κατ΄ επέκταση ανάπτυξη του κλάδου, δεσμευόμαστε για ακόμη μία επιτυχημένη διοργάνωση, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την School & Office 2025.

Κοινοποίησε το