Με τους δημότες διαμορφώνει το πρόγραμμά του ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στην προσπάθεια να γίνει ο Δήμος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου ένας Δήμος Πρωταγωνιστής, πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι δημότες!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης καλεί όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσές του να συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση του προγράμματος του συνδυασμού «Δήμος Πρωταγωνιστής».

Ο στόχος για έναν δήμο σύγχρονο και ανθρώπινο, έναν δήμο πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσο, είναι κοινός για όλους όσους ζουν και δραστηριοποιούνται στο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου. Για να επιτευχθεί απαιτείται συνεργασία και σύζευξη δυνάμεων.

Εδώ και πολλούς μήνες, ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης και τα στελέχη της παράταξής του έχουν καθημερινές συναντήσεις και επαφές με κόσμο. Ακούν με προσοχή τους συμπολίτες τους, καταγράφουν τα προβλήματα, τις ανάγκες, τις ιδέες και τις προτάσεις τους και διαμορφώνουν από κοινού μαζί τους το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Πλέον, αυτήν την προσπάθεια έρχεται να ενισχύσει ακόμη ένα χρήσιμο εργαλείο. Πρόκειται για το ερωτηματολόγιο που έχει δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής», www.alexandridis2023.gr, προκειμένου να έχουν όλοι οι δημότες την ευκαιρία να καταγράψουν και να ιεραρχήσουν τα προβλήματα του τόπου τους, καθώς και να προτείνουν ιδέες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου.

Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο για όλους στην εξής διεύθυνση: https://bit.ly/3MXZotA

Κοινοποίησε το