Μητσοτάκης: Προβληματισμός για την ΚΟ

ΕΛΛΑΔΑ

Αμηχανία και έντονος προβληματισμός επικρατεί στους διαδρόμους του Μεγάρου Μαξίμου μετά την «εικόνα σκορποχώρι» -σύμφωνα με τη δηκτική αποστροφή γαλάζιου στελέχους- που εκπέμπει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. Οι διαρροές που κατέγραψε προχθές για πρώτη φορά η κοινοβουλευτική πλειοψηφία έχουν σημάνει συναγερμό στο κυβερνητικό επιτελείο, που επεξεργάζεται «σχέδιο εκτόνωσης» των βουλευτών ενόψει της ψηφοφορίας κρίσιμων νομοσχεδίων.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει η Κ.Ο. με τον πρωθυπουργό, όπως αναφέρουν οι συνεργάτες του, να απευθύνει μήνυμα προς τους υπουργούς «να έχουν ανοιχτές πόρτες, να αποκαταστήσουν τους διαύλους επικοινωνίας με τους βουλευτές» και κυρίως «να τους ενημερώνουν αναλυτικά για το περιεχόμενο και τα οφέλη των νομοθετικών πρωτοβουλιών τους».

Από το βλέμμα του γαλάζιου επιτελείου δεν διέφυγαν οι νέες επικριτικές δηλώσεις χθες της κ. Γιαννάκου προς τον κ. Τσιάρα με αφορμή την απόπειρα του υπουργού να αποδώσει «σε προσωπικά βιώματα» τις διαφωνίες στο νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια.

Κοινοποίησε το