Μια διαφορετική επίδειξη μόδας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα!

ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πριν λίγες ημέρες, στο ξενοδοχείο Porto Palace πραγματοποιήθηκε μια φιλανθρωπική επίδειξη μόδας με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου. Μέρος τον εσόδων δόθηκαν στην Κοινωνική Οργάνωση “Μαζί για την οικογένεια και το παιδί”.

Η κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης όμως ήταν, η συμμετοχή ενός μοντέλου με αναπηρικό αμαξίδιο, δείχνοντας την δύναμη της ψυχής για ζωή προκαλώντας συγκίνηση, ενθουσιασμό και πολλά χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους.

H εκδήλωση περιελάμβανε και βραβεύσεις όπως αυτή του προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιου Εξαδάκτυλου, για την προσφορά του στην αντιμετώπιση της πανδημίας του Κοροναΐου και του δικηγόρου Νίκου Καραγιαννακίδη για το φιλανθρωπικό του έργο αυτό της δωρεάν παροχής νομικών συμβουλών στους συμπολίτες που έχουν ανάγκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Ασλανιδης, ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νίκος Νίτσας, και ο Γιώργος Λίλτσης.

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης είχε η Ελίνα Παπά Ελευθεριάδου, ενώ την παρουσίαση έκαναν ο δημοσιογραφός και συγγραφέας Ανδρέας Σταματόπουλος και η Τάνια Κιουμουρτζίδου, μέλος του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: “Δεν είναι τα άτομα με αναπηρία που πρέπει να αλλάξουν ώστε να ενταχθούν στην κοινωνία, πρέπει η κοινωνία να αλλάξει και να προσαρμοστεί στις ανάγκες των Ατόμων με αναπηρία. Να έχουν ίση μεταχείριση, να υπάρχει σεβασμός στα δικαιώματα τους. Η συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία θα πρέπει να αφορά όλους τους τομείς της ζωής, όπως και τη μόδα».

Η λαμπερή βραδιά συνεχίστηκε με την επίδειξη μόδας…

Κοινοποίησε το