Νίκος Ανδρουλάκης: Να στείλουμε μήνυμα σε αυτούς που θεωρούν ότι το κράτος είναι λάφυρο

ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δαμιανό Καγγελίδη, που στηρίζεται από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στςι φυσικές καταστροφές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ανέφερε ότι «βιώσαμε απερίγραπτες επιπτώσεις από τις φυσικές καταστροφές στον Έβρο και στη Ροδόπη. Έχει τεράστια ευθύνη η σημερινή περιφερειακή διοίκηση.

Χρειαζόμαστε η διοίκηση της εκάστοτε περιφέρειας να μην λειτουργεί ως το “μακρύ χέρι” του Μαξίμου και του κ. Μητσοτάκη τόσο εδώ όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.Αυτοδιοίκηση για την αυτοδιοίκηση. Αυτοδιοίκηση για την αποκέντρωση. Αυτοδιοίκηση για την περιφερειακή ανάπτυξη

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε επίσης ότι «η ψήφος της ερχόμενης Κυριακής έχει και μια ακόμη αξία. Να στείλουμε μήνυμα σε αυτούς που θεωρούν ότι το κράτος είναι λάφυρο και όχι υπηρέτης του πολίτη. Σε αυτούς που το δίμηνο Ιουνίου – Ιουλίου δεν έχουν επιβάλει κανένα πρόστιμο για την αισχροκέρδεια στο ράφι, αφήνοντας τις τιμές των προϊόντων να καλπάζουν εις βάρος της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων πολιτών.

Μια κυβέρνηση που μέσα σε λίγους μήνες προχώρησε σε κινήσεις απαξίωσης των θεσμών. Είδαμε τον κ. Μητσοτάκη να τα βρίσκει με τον Βελόπουλο για να αλλάξουν τη σύνθεση της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών. Για να εμποδίσουν τον κ. Ράμμο να βάλει πρόστιμο στην ΕΥΠ για τις υποκλοπές».

Κοινοποίησε το