Νεάπολη Θεσσαλονίκης: Αλλάζουν τις καμουφλαρισμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας σαν κύριοι μέρα μεσημέρι!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Απίστευτο περιστατικό συνέβη xθες το μεσημέρι στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όταν οι κάτοικοι έμειναν άναυδοι βλέποντας ένα τεράστιο φορτηγό να κλείνει την οδό Ελλησπόντου και σα να μη συμβαίνει τίποτα, επί δύο ολόκληρες ώρες κι ενώ ο δρόμος παρέμεινε κλειστός, έβλεπαν τους “μάστορες” να κατεβάζουν από παρακείμενη τριώροφη οικοδομή καμουφλαρισμένη κεραία κινητής τηλεφωνίας την οποία αντικατέστησαν με καμουφλαρισμένη κεραία κινητής τηλεφωνίας και τύπου 5G.

Pεπόρτερ μάς που περνούσε τυχαία από το σημείο έβγαλε τις φωτογραφίες που βλέπετε στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα το πόσο εύκολα γίνεται η δουλειά, τοποθετώντας στην ουσία παράνομες κεραίες, γιατί αλλιώς δε θα ήταν καμουφλαρισμένες.

Όταν οι μάστορες ερωτήθηκαν από τον ρεπόρτερ μας για το τι ακριβώς κάνουν, δεν έδωσαν καμία απάντηση και κοιτώντας τον άγρια μπήκαν στο βαρύ όχημα και μετά από 5 λεπτά αφού σηκώσανε τα ειδικά στηρίγματα του φορτηγού αποχώρησαν από το σημείο.

Άλλωστε δουλειά ήδη είχε γίνει ήδη, κάποιος θα βγάλει “μεροκάματο” από τα ενοίκια της κεραίας και κάποιοι άλλοι ίσως να πεθάνουν από την ακτινοβολία της.

Κοινοποίησε το