Νεάπολη Θεσσαλονίκης: Τον σκότωσαν με αφορμή το τάισμα μιας γάτας όμως υπήρχαν προηγούμενα…

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δύο αδέρφια από την Αρμενία, σκότωσαν χτυπώντας άγρια έναν 52χρονο Έλληνα.

Οι μάρτυρες των γειτόνων που δε τολμούν να μιλήσουν στην κάμερα, λένε πως οι δύο άνδρες οι οποίοι διέμεναν μέχρι σήμερα το πρωί στο 37 της οδού Μαδύτου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, είναι “προβληματικές” περιπτώσεις!

Ο Γιώργος και ο Μιχάλης όπως ήταν γνωστοί στην περιοχή, φέρονται να είχαν προηγούμενα με τον άτυχο άνδρα που στην αρχή οι αστυνομικές πληροφορίες μιλούσαν πως πέθανε από ανακοπή καρδιάς εν μέσω φασαρίας αλλά έπειτα διαπιστώθηκε ο άγριος ξυλοδαρμός του μέχρι θανάτου.

“Του είχαν δημιουργήσει πολλές φορές φασαρία”, λέει καταστηματάρχης της περιοχής.

“Του είχαν χαράξει ακόμη και το αυτοκίνητο με μαχαίρι” λέει ένας άλλος γείτονας.

“Το τάισμα της γάτας ήταν η αφορμή” λέει ένας άλλος επιχειρηματίας της περιοχής, αφήνοντας να εννοηθεί πως το έγκλημα ήταν “προγεγραμμένο”.

“Φιλήσυχος και φιλόζωος άνθρωπος το θύμα”, αναφέρει εγκυρότατη πηγη

Τι έκανε η αστυνομία για να προστατεύσει τον πολίτη από τα δύο προβληματικά αδέρφια; Αναρωτιόμαστε εμείς και όχι μόνο…

«Προσπαθούμε και εμείς να δούμε κι εμείς τι έγινε ακριβώς. Κι όμως πρωί πρωί σκότωσαν τον πατέρα μου στο ξύλο. Δράστες είναι δύο Αρμένιοι και μένουν κοντά στη γειτονιά. Υπάρχει μπέσα σε αυτούς τους ανθρώπους; Βγήκε έξω από κατάστημα για να ταΐσει τα ζώα της γειτονιάς και τον σκότωσαν». Λέει ο γιος του θύματος.

Και το πιο τρελό της υπόθεσης είναι ότι οι δύο δολοφόνοι είχαν στοχοποιήσει τον άτυχο άνδρα γιατί ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΕΛΕΤΏΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΆ ΤΟΥΣ!

«Λίγο μετά τις 8 το πρωί, οι δύο δράστες ήρθαν στο μαγαζί και χτυπούσαν τα τζάμια. Και μετά βγήκε όλος ο κόσμος στα μπαλκόνια και ήρθαν κάποιοι γείτονες και τους χώρισαν. Έβριζαν αυτοί. Οι δράστες έφυγαν μετά. Απ´ ότι κατάλαβα δεν τους αρέσει το γεγονός ότι βρίσκεται εδώ σε αυτό το σημείο το γραφείο κηδειών και θέλουν να το κλείσουν».

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως ο άτυχος άνδρας έπεσε πάνω στη τζαμαρία όταν χτυπήθηκε. Δεν κατάλαβε αρχικά πως ο 52χρονος είχε πάθει κάτι σοβαρό, ωστόσο τελικά, κατέληξε.

«Οι δράστες έβριζαν έξω από το μαγαζί. Έπεσε ο ιδιοκτήτης πάνω στο τζάμι του μαγαζιού, όμως δεν φαινόταν ότι έχει πάθει κάτι τρομερό. Βριζόντουσαν άσχημα και έτσι ξεκίνησε το ξύλο. Οι δύο άντρες τον χτυπούσαν με τα χέρια άλλα όχι για πολλή ώρα. Να κράτησε το πολύ για ένα λεπτό. Το θύμα έπεσε στο τζάμι και μετά σηκώθηκε, έπιασε το κεφάλι του και μετά μπήκε μέσα στο μαγαζί. Ήρθε η μητέρα των δύο αδελφών για να τους σταματήσει και μετά αυτοί έφυγαν. Δεν έχουμε καταλάβει όμως πως ξεκίνησαν όλα». Λέει ένας άλλος γείτονας.

Πάντως θα πρέπει να διερευνηθεί και το αν οι δύο δράστες έχουν κάνει και κάποιο άλλο ποινικό αδίκημα που αφορά το νόμο περί προστασίας ζώων.

Κοινοποίησε το