Ξυλοδαρμός μαθήτριας σε σχολικό περίπατο

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ προκαλεί βίντεο με ξυλοδαρμό μαθήτριας που είδε το φως της δημοσιότητας. Το τραυματικό γεγονός έλαβε χώρα σε σχολικό περίπατο για την μαθήτρια.

Το σχετικό βίντεο δημοσιοποιήθηκε από τον ALPHA και είναι τραβηγμένο με κινητό. Σε αυτό φαίνεται πως το κορίτσι δέχεται επίθεση με χαστούκια από μία συμμαθήτριά της.

Μάλιστα, οι συμμαθητές που είναι συγκεντρωμένοι γύρω από τα δύο κορίτσια όχι απλά δεν τα χωρίζουν αλλά διασκεδάζουν με το περιστατικό.

«Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση» λέει η μητέρα της μαθήτριας. «Η συγκεκριμένη κοπέλα απειλούσε την κόρη μου. Οι απειλές συνεχίζονται, λέγοντας στην κόρη μου: «πώς σου φάνηκε το ξύλο; Θα φας κι άλλο», τονίζει.

Σύμφωνα με την ίδια, «το παιδί είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τα βράδια ξυπνάει και φωνάζει, δεν θέλει να πάει στο σχολείο καθόλου».

Η μητέρα ενημέρωσε τη Διεύθυνση του σχολείου και της είπαν ότι «θα λάβουν τα μέτρα τους, θα το ψάξουν το θέμα. Ήταν ένας απλός καβγάς. Να σας πω μόνο ότι η κόρη μου πήρε αποβολή λέγοντας ότι έβαλε τον εαυτό της σε κίνδυνο».

Σημειώνεται ότι τα βίντεο έχουν σταλεί και στο υπουργείο Παιδείας.

Κοινοποίησε το