Ξύλο, ύβρεις και χυδαίες χειρονομίες στα βίντεο του «Αρχηγού» 

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Στο βωμό των «κλικς» και της αυτοπροβολής ο «Αρχηγός» ή αλλιώς ο «Hayate army» όπως είναι τα “παρατσούκλια” του, δεν δίσταζε να προχωρά σε κακοποιητικές συμπεριφορές κατά ατόμων με νοητική υστέρηση.

Στα περισσότερα βίντεο τα οποία έχουν ανέβει στο YouTube και έχουν μεγάλη απήχηση στη νεολαία, διακρίνονται άνδρες αλλά και γυναίκες να υπομένουν τη βίαιη συμπεριφορά του ίδιου αλλά και φίλων του που προσκαλούσε κατά διαστήματα στις εκπομπές που μετέδιδε στο διαδίκτυο.

Ανάμεσα στους “σταθερούς” προσκεκλημένους του κι ένας άντρας ο οποίος τον Νοέμβριο του 2022 συνελήφθη από τις Αρχές καθώς φέρεται να προχώρησε σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος δύο ανηλίκων κοριτσιών.

Τις είχε προσεγγίσει στο κέντρο της Αθήνας, τις φίλησε και τις θώπευσε με το ζόρι.

Σε ορισμένα μάλιστα από τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί από τον “αρχηγό” ο άντρας διακρίνεται να προχωρά σε άσεμνες χειρονομίες κατά γυναικών που βρίσκονται στο δωμάτιο.

Ο 35χρονος YouTuber κατηγορείται ότι: «κατά το χρονικό διάστημα από την 03-01- 2023 έως και 06-02-2024, προχώρησε κατ’ εξακολούθηση σε κακοποιητικές συμπεριφορές που περιλάμβαναν εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες, σεξουαλικές πράξεις, σε βάρος ατόμων με αναπηρία λόγω νοητικής υστέρησης και στη μετάδοση αυτών σε πραγματικό χρόνο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναγκάζοντας τα άτομα να πραγματοποιήσουν διάφορες προκλήσεις που έθεταν θεατές πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο, με σκοπό να αποκομίζει ο ίδιος οικονομικό όφελος».

Κοινοποίησε το