Ο Ινδός «Νοστράδαμος» ξαναχτυπά – «Σε λίγα 24ώρα ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος»

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Κανείς δεν θέλει να πιστεύει ότι ολόκληρος ο πλανήτης θα μπει ξανά σε πόλεμο, αλλά ένα μέντιουμ ισχυρίστηκε ότι υπάρχει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος στο εγγύς μέλλον μας και μάλιστα σε λίγες μέρες!

Πρόκειται για τον αστρολόγο – μέντιουμ Κουσάλ Κουμάρ, ο οποίος προφανώς και είναι μια λιγότερο αξιόπιστη πηγή πληροφοριών σχετικά με έναν πιθανό επερχόμενο Παγκόσμιο Πόλεμο από έναν πολιτικό ή παγκόσμιο ηγέτη, ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία του με τη μορφή ενός βεδικού χάρτη αστρολογίας που βασίζεται σε ευθυγραμμίσεις πλανητών και αστεριών.

Χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα, ο Κουμάρ ισχυρίζεται ότι μπορεί να προβλέψει το μέλλον και δυστυχώς η προοπτική είναι αρκετά ζοφερή.

Ο Κουμάρ, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από ορισμένους ως ο «νέος Νοστράδαμος», ισχυρίστηκε ότι έχει ιστορικό ορθών προβλέψεων συγκρούσεων καθώς προηγουμένως οραματίστηκε εντάσεις μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, Βόρειας και Νότιας Κορέας, Κίνας και Ταϊβάν και Ρωσίας και Ουκρανίας.

Όταν πρόκειται για το μέλλον, ο Κουμάρ ισχυρίστηκε ότι τα πράγματα θα πάρουν μια στροφή προς το χειρότερο σε λίγες μόνο ημέρες.

Κοινοποίησε το