Ο Τεντόγλου εξηγεί γιατί δεν χαιρέτησε τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδωσε τη δική του εξήγηση για την «παρεξήγηση» που δημιουργήθηκε την Παρασκευή (25/08), όταν δεν χαιρέτησε τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Συγκεκριμένα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής κατά τη διάρκεια της αποθεωτικής υποδοχής που του επιφύλαξε η ελληνική αποστολή στο ξενοδοχείο που διέμενε, φάνηκε ότι απέφυγε να χαιρετήσει τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ποικίλα σχόλια.

Ειδικότερα, σε σχετικό βίντεο, ο Μίλτος Τεντόγλου φάνηκε να μην χαιρετάει τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής που τον πλησίασε, αλλά να τον παρακάμπτει για να αγκαλιάσει τον παππού του, ο οποίος τον περίμενε στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Ωστόσο, σε ανάρτησή του ο ΣΕΓΑΣ (Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων) απάντησε στα σχόλια, τονίζοντας πως «ο πρωταθλητής μας, σε μια ανθρώπινη στιγμή, έσπευσε να φιλήσει και να αγκαλιάσει πρώτο τον παππού του, που καρτερικά τον περίμενε μετά τις 12 το βράδυ. Ο Τεντόγλου αφού πνίγηκε στις αγκαλιές της οικογένειας του, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των μελών της αποστολής, του αρχηγού Παναγιώτη Δημάκου και γιόρτασε μαζί τους την μεγάλη επιτυχία».

Αντίστοιχα, σε σχετικές διευκρινίσεις προχώρησε και ο Μίλτος Τεντόγλου μαζί με τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη.

Κοινοποίησε το