Πάρτι μετά μουσικής σε μπαρ παρουσία πολιτικών δίπλα στο αστυνομικό τμήμα

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Παρουσία αυτοδιοικητικών παραγόντων και “κάτω από τη μύτη” της αστυνομίας, επιχειρηματίας έκανε πάρτι εγκαινίων με μουσική και dj παραβιάζοντας τα μέτρα για τον κορωνοϊό, την ώρα που η Λέσβος βρίσκεται ακόμα στις περιοχές που βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο».

Το πάρτι έγινε σε καφέ μπαρ στο κέντρο της Καλλονής και ενώ το αστυνομικό τμήμα απέχει κάτι λιγότερο από 300 μέτρα κανείς δεν εμφανίστηκε για να εφραμόσει τα απαγορευτικά μέτρα παρά την εκκωφαντική μουσική.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα stonisi, «Παρόντες στο πολυδιαφημισμένο από μέρες με αφίσες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «opening» και πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί και άλλοι παράγοντες μεταξύ των οποίων και υγειονομικός! Έχοντες κατά τα άλλα κατά καιρούς ορκιστεί ως και «πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους. Κάποιοι από αυτούς τόσο σίγουροι για το καθεστώς ανομίας που πλέον έχει επιβληθεί στο νησί έσπευσαν θρασύτατα να φωτογραφηθούν και να δημοσιοποιήσουν οι ίδιοι τις φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Μετά την αποκάλυψη του πάρτι κάτω από τη μύτη της αστυνομίας με την παρουσία πολιτικών, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, διέταξε έρευνα η οποία διεξάγεται από κλιμάκιο Αξιωματικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού για τον προσδιορισμό ποινικών και διοικητικών κυρώσεων σε βάρος των υπευθύνων.

Η “δουλειά” όμως είχε γίνει…

Κοινοποίησε το