Παιανία: Μαζική τροφική δηλητηρίαση σε γάμο – 10 άτομα στο νοσοκομείο

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Τροφική δηλητηρίαση υπέστησαν χθες δεκάδες καλεσμένοι σε γάμο σε κτήμα στην Παιανία, με αποτέλεσμα να συλληφθούν ο υπεύθυνος του χώρου όπου έγινε η δεξίωση και ο υπεύθυνος του catering.

Μάλιστα, ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας για να μεταφερθεί κόσμος στα νοσοκομεία της Αττικής, με τουλάχιστον 10 εξ αυτών να παραμένουν για νοσηλεία.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν τα ξημερώματα να έρθουν σε επαφή με τον ΕΦΕΤ, αλλά στάθηκε αδύνατον μιας που ως δημόσια υπηρεσία, υπηρετεί βαριά βαριά μέχρι το μεσημέρι.

Τελικά προκειμένου να μην χαθούν τα πειστήρια, μάζεψαν τρόφιμα που είχαν πετάξει στον κάδο έξω από τον πολυχώρο, τα φύλαξαν σε ψυγεία του Αστυνομικού Τμήματος και τα παρέδωσαν σε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Στη συνέχεια θα σταλούν στον ΕΦΕΤ, όπου θα εξεταστούν ώστε να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που προκάλεσε τη δηλητηρίαση.

Κοινοποίησε το