Πακιστάν: Τουλάχιστον 13 νεκροί και 50 τραυματίες από εκρήξεις στο κτίριο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας

Uncategorized

Εκρήξεις πυρομαχικών αποδιδόμενες σε βραχυκύκλωμα, έγιναν χθες Δευτέρα σε κτίριο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του Πακιστάν είχαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 13 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 50.

Οι εκρήξεις «στο εσωτερικό» κτιρίου στην Καμπάλ, κοιλάδα Σαβάτ (βορειοδυτικά), προκάλεσαν την «πλήρη κατάρρευση» του, είπε ο Χαλίντ Σοχάιλ, αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του Πακιστάν.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας στη Σαβάτ, ο Σαφί Ουλά Γκανταπούρ, τόνισε σε δημοσιογράφους πως οι εκρήξεις οφείλονταν σε βραχυκύκλωμα στο υπόγειο, όπου αποθηκεύονταν «χειροβομβίδες και άλλα εκρηκτικά».

Κοινοποίησε το