Παράξενος ήχος στη Θεσσαλονίκη: Λύσαμε το μυστήριο ούτε υποχθόνιοι ούτε Νεφελίμ πίσω από το θόρυβο κατά τη διάρκεια της νύχτας

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Για ακόμα μία φορά η φωνή της λογικής και τις σοβαρότητας η οποία ακούει στο όνομα InThess.gr με Αρχισυντάκτη τον αποκαλυπτικό δημοσιογράφο Δημήτρη Καραμπουρούνη, προανέφερε ακόμα μία λύση “μυστηρίου” πίσω από τον παράξενο ήχο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος έκανε τους κατοίκους της πόλης να οργιάζουν σε φημολογίες και σενάρια συνωμοσίας.

Από ριφιφί μέχρι το ξύπνημα ψυχών από τον άλλο κόσμο και από Υποχθόνιους που ζουν κάτω από τα πόδια μας μέχρι και Νεφελίμ ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες και γράφτηκαν στα μέσα μαζικής δικτύωσης, φυσικά όπως μπορείτε να δείτε και στο άρθρο που δημοσιεύσαμε πριν τρεις μέρες ο Αρχισυντάκτης μας έχει απόλυτο δίκιο αφού και εμείς πήγαμε στο σημείο και παρακολουθήσαμε το “περίεργο” φαινόμενο, που όπως είχε γράψει ο Αρχισυντάκτης μας πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για συντονισμό ήχου από κάποια άλλη περιοχή και όχι από τα Μετέωρα ο οποίος ήχος προέρχεται από κάποιον υπόγειο μηχανισμό της ΕΥΑΘ.

Αρμόδια κλιμάκια της ΕΥΑΘ επισκέπτονταν και ερευνούσαν κάθε βράδυ το σημείο όπου ακούγεται έντονα ο ήχος και οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι εντοπίστηκε η πηγή του, σε απόσταση 2 χλμ. Από τη διασταύρωση των οδών Κηφισίας με Ακροπόλεως.

Το συνεργείο πραγματοποίησε δοκιμές στη δεξαμενή της Πολίχνης, 2 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της έντασης του ήχου και ο θόρυβος σταμάτησε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα.

“Δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στη δεξαμενή ή θέμα παλαιότητας. Η έρευνα έδειξε ότι κάποιος μηχανισμός που έκανε θόρυβο στην Πολίχνη, συντονιζόταν και ο ήχος μεταφερόταν μέχρι τα Μετέωρα, σε απόσταση δηλαδή 2 χιλιομέτρων. Κλείσαμε ουσιαστικά κάποιους μηχανισμούς και μειώθηκε η πίεση του νερού στην περιοχή. Θα το παρακολουθήσουμε το φαινόμενο και τις επόμενες ημέρες προκειμένου να καταλήξουμε 100% στο συμπέρασμα αυτό. Δεν θα προχωρήσουμε σε εκσκαφή ή αλλαγή μηχανήματος καθώς είναι πρόβλημα συντονισμού. Θέλουμε να κοιμηθούν οι άνθρωποι και συνεχίζουμε την ίδια έρευνα μέχρι να καταλήξουμε στο συγκεκριμένο συμπέρασμα”, δήλωσαν οι υπεύθυνοι της ΕΥΑΘ.

Να το ακούτε το InThess…

Κοινοποίησε το